»Sorata |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 14-11-2014, 20:46
|
|
Nawet nie chodzi mi o te statystyki zbroi. Zostawili jakieś dziwaczne biżuterie, które mogą wpływać na zmianę statystyk, ale od początku do końca Twoi bohaterowie poruszają sie w jednych ciuchach. No chyba, ze przebiorą się fabularnie - obowiązkowa kąpiel i zakładamy nową zbroję Gusta są różne. Myślę, że w przypadku tego tytułu nasze aż tak bardzo się nie różnią. Trochę bardziej chyba jeśli mówimy o Call Of Duty |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
Ostatnio zmieniony przez Sorata 14-11-2014, 20:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
»Kalamir |
|
Yami
|
Napisano 14-11-2014, 20:52
|
|
Sorata, ale w każdy rozdziale możesz upgradować im zbroje (ukryte zadania) i zdobywać dla nich nowe przedmioty. // Ja jestem fanatykiem CODa, mam wszystkie części poza najnowszą xD |
|
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
|
Napisano 14-11-2014, 21:02
|
|
Cytat: | Sorata, ale w każdy rozdziale możesz upgradować im zbroje (ukryte zadania) i zdobywać dla nich nowe przedmioty. |
Nie przemawia do mnie taka forma questowania za ekwipunkiem jako jedynej opcji w grze. Ponownie uważam, że to kwestia gustu. DA II dałbym 6-7/10, a blado wypada w moich oczach przez zestawienie z poprzednikiem, a niekoniecznie innymi grami w "nowych erpegach".
Cytat: | Ja jestem fanatykiem CODa, mam wszystkie części poza najnowszą xD |
W przypadku tej serii coraz bardziej nie podoba mi się tylko postępowanie wydawcy. Resztę braku zainteresowania zwalam na znudzenie strzelaninami nastawionymi na multi. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
»Kalamir |
|
Yami
|
Napisano 14-11-2014, 21:19
|
|
Za to ja teraz jestem w połowie 1 części i już rzygam wszędzie walającymi się częściami zbroi, które wiecznie trzeba porównywać e t c. To jest fajne jak się gra w BG lub customuje się jedną postać a nie batalion cały. To zwyczajnie za dużo [ cenzura ]. Tak jak mówiłem, ja w 2 części odebrałem to jako błogosławieństwo. Zresztą wyglądało to jak wyglądało właśnie dlatego, że fani mieli dość po 1 części.
/ co do CODa zważ na to, że wydawcą jest Activision ale MW, Ghost był robione przez Infinity Ward a Black opsy przez treyarch. Kompletnie inne gry. No i walić multi, BO to najlepsza historia w shooterach ever. |
|
|
|
|
»Kalamir |
|
Yami
|
Napisano 19-11-2014, 17:45
|
|
Już jutro premiera polskiej wersji gry.
Tymczasem powoli (kolejny raz) kończąc jedynkę, stwierdzam, że:
zbroja króla Cailana - overkill xD
miecz Duncana - overkill xD
sztylet Duncana - overkill xD
Ktoś może się pokusił o angielską wersję gry, czy wszyscy czekają "do jutra" ? |
|
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 19-11-2014, 18:54
|
|
Ja przechodzę teraz dwójkę. Jak skończę (czyli pewnie za kilka dni), sięgnę po trójkę. Chcę być dobrze przygotowany na rozgrywkę, zwłaszcza że ma się pojawić mnóstwo postaci z jedynki i dwójki.
Co do reszty:
Kalamir napisał/a: | zbroja króla Cailana - overkill xD |
Smocza zbroja jest znacznie lepsza. Zbroja molocha jest lepsza. Zbroja legionu jest lepsza. Zbroja Kapitana-Strażnika jest lepsza. Dałem Alisterowi zbroję Cailana tylko dlatego, że fajnie wygląda i zrobiłem z niego króla
Kalamir napisał/a: | miecz Duncana - overkill xD
sztylet Duncana - overkill xD |
Obie bronie są świetne, ale tylko miecz nie ma sobie równych.
Pozdr. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
»Kalamir |
|
Yami
|
Napisano 19-11-2014, 20:36
|
|
Lorgan napisał/a: | Smocza zbroja jest znacznie lepsza. Zbroja molocha jest lepsza. Zbroja legionu jest lepsza. |
Smocza zbroja jest słabiutka, ale resztę mam ekwipnięta w drużynie. Zbroja Cailana jest zrobiono totalnie pod Alistiara i tam właśnie trafiła. |
|
|
|
|
^Curse |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
Posty: 551 Wiek: 36 Dołączyła: 16 Gru 2008 Skąd: Lublin/Warszawa?
|
Napisano 19-11-2014, 20:58
|
|
Czekam bardzo, ale też jeszcze chcę sobie przejść poprzednie części, a jakoś nie mam ostatnio czasu.
Jak już odpalicie, to dajcie znać jak tam wygląda konfrontacja podawanych wymagań sprzętowych z rzeczywistością Chcę wiedzieć czy nastawiać się na grę w niedalekiej przyszłości czy odpuścić. |
Ostatnio zmieniony przez Curse 19-11-2014, 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
|
|