1 odpowiedzi w tym temacie |
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent

Poziom: Genshu
Stopień: Shogun
|
Napisano 02-08-2011, 16:07 [Tekkey] Wejście Żmija
|
|
Krótkie opowiadanie rozwiewające nieco nimb tajemnicy wokół Telur Druk, jednego z kluczowych elementów Nawii Mitycznych. Opisywane sa także losy Genbu Ookawy/Resshinro przed dołączeniem co sanbeckich agentów. Mam nadzieję, że osobom zainteresowanym w przyszłości szkołą Kasanemanji przypadnie do gustu wizja jej siedziby.
Prawdopodobnie w dogodnym czasie powstanie jeszcze prolog i epilog opisywanych tu wydarzeń.
Wejście Żmija.doc
|
Pobierz Plik ściągnięto 811 raz(y) 42.5 KB |
|
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
 |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 03-04-2012, 14:24
|
|
Dziwny tekst, z dziwnie skonstruowanymi zdaniami i fabułą. Nie czytało mi się zbyt przyjemnie. Miejsce zyskałoby wiele uroku, gdyby opisać je trochę dokładniej i nie umieszczać marnych opinii tubylców. Przeplatanie z historią byłoby w porządku, gdybyś rozpisał się odrobinę bardziej. W takiej postaci kompletnie nie wiadomo o co chodzi. Zaskoczyło mnie, że zdecydowałeś się opublikować coś tak dalece... niedoskonałego. Miałem problemy nawet z wyobrażeniem kreowanego przez Ciebie świata. Na koniec załączam jeszcze krótki fragment pracy, który sam dla siebie stanowi komentarz.
Tekkey napisał/a: | Wysoko ponad i białymi obłokami sunącym Nawią Mitycznych zwiesza się na pionowej ścianie urwiska jajowate Telur Druk, niczym niestrudzony strażnik pozostawiony by po wsze czasy wypatrywał zagrożenia od strony przeciwległego masywu Kyokan. |
Oceny nie wystawiam, bo nie czuję takiej potrzeby. Poza tym, nie chcę Cię dodatkowo zniechęcać.
Pozdrawiam. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
|