4 odpowiedzi w tym temacie |
Kto Twoim zdaniem jest najlepszym reporterem Tenchi? |
Curse |
|
0% |
[ 0 ] |
Pit |
|
0% |
[ 0 ] |
Tekkey |
|
33% |
[ 2 ] |
Sorata |
|
33% |
[ 2 ] |
Twitch |
|
16% |
[ 1 ] |
Kalamir |
|
16% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 6 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 14-10-2013, 18:46 [Tenchi Awards 2013] Łowca sensacji
|
|
- Dzień dobły! - przełknął pospiesznie - Mówi do Państwa Fenris Jem Golonko prosto z centrum alternatywnej rzeczywistości gdzie jestem tylko zmyśloną postacią, a wszyscy Khazarczycy wędrują do nieba. Potrzeba wstrząśnięcia multiwersum była spora, a odzew nikły. Któż więc miał na tenże zew odpowiedzieć, jeśli nie wyżej podpisany i jego wierna kobyła - Korsencja?!
- Hej! - mimo przymglonego wzroku, Teddy rzucił rozdrażnione spojrzenie - miałeś się tak głęboko nie sztachać - nie wytrzymał jednak i wybuchnął śmiechem - Korsencja! Oż ja cię... No niby rodzice spodziewali się dziewczynki..
Obaj parsknęli radośnie, a nieprzyzwyczajony do zielska Sorata nawet zleciał ze stołka, rozcinając sobie lekko głowę na zagubionej w trawie skałce.
- Radzę głęboko zastanowić się nad wyborem swojego kandydata bo możecie się przekonać, że ostry łomot może przekraczać bariery czasu i przestrzeni. Prosto z głowy upalonego szamana przemawiał do Was wkurzony manitou.
- Słyszałeś to?
- Hę?
- A nic, nic. Daj jeszcze bucha.
Warunki uczestnictwa:
1) Napisanie przynajmniej jednego zaakceptowanego posta w jednym z czterech tematów w okresie od 01.10.2012 do 01.10.2013
Ocenie podlegają jedynie wpisy wyszczególnionych użytkowników w poniższych tematach, napisane w okresie 01.10.2012 - 01.10.2013
Oto nasi kandydaci do tytułu Reportera Roku:
Sanbetsu: Optima
Curse, Pit lub Tekkey
Khazar:Wolfenstein
Twitch lub Sorata
Nag: Kyosei
Kalamir
Z wiadomych powodów babilońska „Arka” zawiesiła tymczasowo działalność.
Zasady głosowania:
1) Każdemu głosującemu przysługuje prawo do oddania jednego głosu
2) Głos oddany na siebie jest nieważny.
Uzasadnienia mile widziane. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 28-10-2013, 23:48, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 20-10-2013, 22:56
|
|
Oddaję swój głos na Twitcha, ponieważ jego wpisy najbardziej stymulują moją wyobraźnię. Zaraz za nim plasuje się Pit, który opisuje jednak bardziej, hmmm, casualowe wydarzenia
Pozdrawiam. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
|
Napisano 21-10-2013, 07:41
|
|
Wpisy Sanbetanczyków trzymają świetny poziom, często ozdobione są grafikami ale jeśli muszę wybierać, oddaję głos na Tekkeya. Klimat żyjącego czymś więcej niż tylko wojną wywiadów świata, jaki buduje swoimi wpisami, jest dla mnie bardzo ważny. Szczególnie spodobał mi się news Ostatni Wilk. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent
Stopień: Shogun
|
Napisano 28-10-2013, 11:46
|
|
Myślę, że fakty bronią się same. Przodownikiem pracy pod względem ilości stworzonych newsów zdecydowanie jest Sorata. W ujętym wycinku czasu można uznać artykuły Wolfenstein’u i ich redaktora za najbardziej opiniotwórcze medium świata Tenchi, mi samemu zdarzało się kilkukrotnie odwoływać do jego doniesień. Ze względu na komentarze bieżących wydarzeń stanowią swoistą kronikę Tajnej Wojny. To ważne, sam zacząłem prowadzić na boku dokumentację w podobnym stylu. Oczywiście ważna treść dostosowana jest zakresu wiedzy społeczeństwa, czyli podana w obfitej polewie hurraoptymizmu i z poprawką na poprawność polityczną.
No i liczone na plus - silnik na kompost otrąbiony jako olbrzymi sukces najbardziej zaawansowanej technicznie nacji świata chyba nigdy nie przestanie mnie bawić. |
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
|
|
|
|
^Pit |
|
Komandor
Stopień: Seikigun Bushou
|
Napisano 29-10-2013, 17:34
|
|
Co by nie mówić, newsmenów Tenchi ma porządnych, ale jest dwóch, którzy wyróżniają się najbardziej. Tekkey, który dodatkowo okrasza niecodzienne wydarzenia ładnymi grafikami i Sorata który zawsze dba, by było w newsach coś naprawdę nietypowego. Ja nie wymyśliłbym wielu rzeczy tego typu, a on po prostu czuje klimat swojego państwa |
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 16
|