Jedynym detalem, do którego mógłbym próbować się przyczepić byłyby koncówki włosów po prawej. Brak choćby delikatnych linii czy cieniowania daje lekkie "mackowate" wrażenie. Ale i tak zostałem zniszczony przez ogólne wrażenie. Mimo, że to samo popiersie, emanuje siłą. Chętnie zobaczyłbym całą postać.
Na pewno znam mangę i/lub anime, z której pochodzi Twój model...ech, nadal nie pamiętam. Trudno.
Znaczy się, ten tego...podoba mi się. Tak, ładna praca, naprawdę.
Ale nie do końca mi odpowiada, ze względu na braki w zgodności z moim własnym opisem.
Brakuje mi wspomnianego uśmiechu, włosy są ewidentnie w ładzie, a nie w lekkim nieładzie
Ponadto, wydaje mi się trochę za stary. Postać w avku może mieć 20 lat, jasne, sam wolałbym jednak nieco więcej młodości.
Także nie przebiorę się w ten avek, ale nie chowaj go. Jeśli pozwolisz, chętnie skorzystam, przy innej okazji. Może nawet niebawem.
Pzdr.
World on fire with a smoking sun,
Stops everything and everyone,
Brace yourself for all will pay,
Help is on the way!
Ostatnio zmieniony przez Starke 17-09-2012, 01:54, w całości zmieniany 2 razy
Rewelacyjnie. Bardzo łatwo wyobrazić sobie Kaliasa jako takiego bishonena. I te postawione włosy Dobrego żelu musi używać.
10/10
Dziękuje, chodziło mi o taki efekt
Starke napisał/a:
Na pewno znam mangę i/lub anime, z której pochodzi Twój model...ech, nadal nie pamiętam. Trudno.
Zdziwiłbyś się
Starke napisał/a:
Znaczy się, ten tego...podoba mi się. Tak, ładna praca, naprawdę.
Ale nie do końca mi odpowiada, ze względu na braki w zgodności z moim własnym opisem.
Brakuje mi wspomnianego uśmiechu, włosy są ewidentnie w ładzie, a nie w lekkim nieładzie
Uśmiech mogę powiększyć, a jeżeli chodzi o włosy w nieładzie... Większość postaci ,,rozczochranych" ma zachodzące na siebie, opadające kosmyki włosów, tutaj chciałem zrobić to w przeciwną stronę. Rzeczywiście może to wyglądać jak taka stylizacja, ale cóż.
Ponadto, wydaje mi się trochę za stary. Postać w avku może mieć 20 lat, jasne, sam wolałbym jednak nieco więcej młodości.
Starke napisał/a:
Także nie przebiorę się w ten avek, ale nie chowaj go. Jeśli pozwolisz, chętnie skorzystam, przy innej okazji. Może nawet niebawem.
Przemaglowałem nieco swoją kartę postaci, zmieniam nieco tryb działalności, a więc i postanowiłem nieco zmienić wizerunek. Avatar wykonałem już wcześniej, niektórzy może go kojarzą, a Ci którzy nie zapraszam do komentowania
No trochę niedokładny on jest (nie ma dołu, włosy są za nisko osadzone i za szeroko się układające na górze). Jakbym miał ocenić teraz to dałbym 6/10 ale jak dokończysz to może być więcej
"No somos tan malos como se dice..." "Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
No trochę niedokładny on jest (nie ma dołu, włosy są za nisko osadzone i za szeroko się układające na górze). Jakbym miał ocenić teraz to dałbym 6/10 ale jak dokończysz to może być więcej
Włosy mają wyglądać na przylizane, a szyja jest nie skończona, ponieważ wciąż zastanawiałem się nad strojem i nie dopasowałem go do pełnej wersji.
Fascynacja Magic The Gathering zainicjowała stworzenie pracy, którą trudno mi konkretnie jakoś ją opisać. Najbardziej odpowiadają mi karty w kolorze czarnym, stąd i postać nawiązująca do tych barw i klimatów...
Spoiler:
http://i49.tinypic.com/91f0g6.png
Zapraszam do komentowania i oceniania
Little hell.
Ostatnio zmieniony przez Twitch 08-12-2012, 20:49, w całości zmieniany 2 razy