Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[Twitch] Wymysły
 Rozpoczęty przez »Twitch, 19-02-2011, 13:14

54 odpowiedzi w tym temacie
»Sorata   #41 
Yami

Poziom: Genshu
Świetnie Ci to idzie. Na nekromantę pasuje idealnie. Szczególnie w settingu Sorina. Gdybyś popracował nad kolorowaniem, z takim poziomem detali spokojnie zakwalifikowałbyś się na rysownika dla Wizards'ów. :) Może na następny rysunek dałbyś coś więcej niż popiersie? Chętnie zobaczyłbym szkic całej postaci lub może nawet starcia kilku?

8/10 (nie dlatego, że jest źle ale dlatego, że może być lepiej :) )

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457
Ostatnio zmieniony przez Sorata 24-12-2012, 14:34, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

»Twitch   #42 
Yami

Poziom: Wakamusha
Nie mam aż tak dużych umiejętności obsługiwania programów do tworzenia grafiki. A jeżeli chodzi o jakaś postać w pełnym wymiarze to cały czas się do tego przymierzam, postaram się następnym razem coś lepszego przygotować i może w całości ;)

[ Dodano: 2015-08-01, 16:02 ]
Przebijając się przez szereg folderów na komputerze trafiłem na pewien relikt przeszłości. Dawni gracze Gotei Shouto zapewne kojarzą tygodnik. Zastanawiam się czy trafnym pomysłem byłoby stworzenie czegoś takiego tutaj. Na szybko przygotowałem pierwszą stronę i zastanawiam się jakie są Wasze opinie. Jak mój pomysł spotka się z aprobatą przygotuję coś więcej.

The Tenchi Times (pdf)

https://www.sendspace.com/file/h7hadx

Little hell.

Profil PW

^Coyote   #43 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
A to nie to samo co newsy? :P

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Twitch   #44 
Yami

Coyote napisał/a:
A to nie to samo co newsy? :P

No nie do końca. Nie znasz Gotei Shouto, a on miał bardziej luźne podejście, bo to były newsy nie na potrzeby gry, a na potrzeby graczy - wywiady z graczami, luźne komentarze do walk i uwielbiane przez Pita i jego byłą dywizję śmieszne fanficki :)

[ Dodano: 2015-08-01, 17:57 ]
Poniżej do pobrania jeden z numerów z jednym z najciekawszych wywiadów przeprowadzonych z... Tettleyem :DD

https://www.sendspace.com/file/qzthp7

Little hell.

Profil PW

*Lorgan   #45 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Fajny pomysł. Jeśli znalazłby się ktoś zdolny do prowadzenia gazetki, dopisałbym nawet nową pozycję do cennika punktowego. Oczywiście nic na siłę. Słabe, niesformatowane i źle zredagowane teksty nikogo nie ucieszą ;)

Twitch, ta twoja testowa strona to zwykły news. Spróbuj zrobić coś meta-growego. Wywiad, analizę, lub reportaż :DD Wiem, że Curse przymierzała się do podobnych rzeczy na potrzeby swojej pracy magisterskiej. Może połączycie siły?

Pozdr.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

»Twitch   #46 
Yami

Lorgan napisał/a:
Twitch, ta twoja testowa strona to zwykły news. Spróbuj zrobić coś meta-growego. Wywiad, analizę, lub reportaż :DD Wiem, że Curse przymierzała się do podobnych rzeczy na potrzeby swojej pracy magisterskiej. Może połączycie siły?

Pozdr.

Tak, zdaje sobie z tego sprawę. Tak jak pisałem to miała być taka zajawka, która miała przypomnieć tym, którzy byli na GS o tym. Niebawem wrzucę coś obszerniejszego :)

[ Dodano: 2015-12-12, 19:55 ]
Nadchodzą zmiany, więc i zmiana imidżu:

Teddy ,,B"

Little hell.

Profil PW

»Shadow   #47 
Yami

Cud, miód i orzeszki, suber, uber, pro i op.
Bardzo mi się podoba, tylko gdzie on ma szyję?
7/10

W więziennej rozpaczy...

Profil PW Email

»Coltis   #48 
Agent

Poziom: Keihai
Bardzo fajna grafika. Emanuje bezwzględnością i determinacją. Teddy wychodował jaja i zamierza zrobić z nich użytek.

Główny zarzut do grafiki to kadrowanie - jest dużo pustego miejsca, a twarz jest optycznie ściągana do dolnej krawędzi ramki. Tylko przy Twoim awatarze mam to wrażenie.

8/10 ode mnie ;)

I wanna be the very best, like no one ever was.

Profil PW Email

»Sorata   #49 
Yami

Mi również się bardzo podoba. Opisz więcej tej zmiany - będzie głębsza i lepiej będzie można zidentyfikować Teddy'ego z tą podobizną. Jeszcze mam świeżo w pamięci obcięcie dredów - miły symboliczny gest, a w avatarze tylko dodatkowo zaplusował.

9/10 za brak pełnej postaci :P A poważnie - 10/10 (kadrowanie mi nie przeszkadza)

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457

Profil PW Email

^Genkaku   #50 
Tyran
Bald Prince of Crime

Stopień: Senshu
Jest spoko, ale tak jak napisał Coltis, twarz mogłaby lepiej wypełniać przestrzeń :) 7/10

Profil PW Email Skype

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 13