»Dann |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Fukutaichou
|
Napisano 22-02-2018, 22:52
|
|
Lubię ogół twarzy, męsko jak cholera xD Włosy też wyglądają git, kojarzy mi się Hiryuu z Psyrena (prawie jak Taylon z twarzy ). Nie podobają mi się dwie rzeczy - mogłeś trochę bardziej odgraniczyć prawe (jego lewe) ucho od reszty twarzy, w aktualnym stanie wygląda, jakby wychodziło mu z policzka; jak pewnie się spodziewałeś, oczy. Wydaje mi się, że lepiej by wyglądały z trochę wyraźniejszą i grubszą kreską dookoła nich - teraz wyglądają jak oczy psychopaty
Na chwilę obecną 8, ale jeśli poprawisz, leci łatwe 10
Edit. Wybacz, to chyba jednak nie wina kreski oczu, tylko źrenic. Z tego samego powodu nie podoba mi się tak bardzo grafika Entaia (czy jakoś tak, ten ziomek z Khazaru z kozacką ręką). Ogólnie grafika coraz bardziej mi podchodzi, ale porównując z oczami takiego Hagena czy Naki(ego), tu wypada on dość blado. Chociaż ocenę w tym momencie podwyższam do 9, bo sam kunszt na to zasługuje. |
What's dann cannot be undann ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
Ostatnio zmieniony przez Dann 22-02-2018, 23:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 22-02-2018, 23:00
|
|
Okej, wprowadziłem zmiany do avataru w poprzednim poście (po odświeżeniu strony powinny być widoczne). Daj znać, czy tak wygląda to lepiej
Cytat: | Lorgan: hmmm, chyba zrobię tak, że zostawię poprawkę przy uchu, ale cofnę tę dotyczącą oczu - oprawa jest zbyt intensywna
Dann: Prawda, za nietrafną radę przepraszam |
Pozdr. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor
Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
|
Napisano 24-02-2018, 12:18
|
|
To i może ja parę słów komentarza dam.
Onizuka taki typowy gangster japoński ale taki jak przypuszczam miał być. Nie mam uwag.
Judy Dee fajna laska jak dla mnie Mablung ją już sobie omotał to znaczy że się przyjęła.
Hakim Białokorzeń ma spojrzenie jak nie wiem. Takie wyluzowane i znudzone jakby? Podoba mi się ono i cygaro najbardziej.
Nuara Nelli wygląda jak sekretarka Nie moje rewiry już bardziej podoba mi się w dużej grafice ale dobra niech wam będzie i taka
Cynthia von Castell kozak! Prawdziwa szlachcianka z ozdobami we włosach z tyłu chyba ma kołnierz taki do sukni. Nawet pieprzyk jest albo mi się tylko wydaje
Naira Draven taka młódka chroni cesarza? To ja idę na wizytę może numer dostanę Kolejna czarnulka w grze i dobrze bo czarnulki są OK
Legato luzak .. Sam nie wiem co myśleć o nim. Mało czuć że to silna postać z avataru chyba. To moje odczucie jest może się mylę.
Vard Kroll tego to bym nie chciał w ciemnej alejce spotkać. Minę ma srogą ale nagijczyk jak się patrzy Bardzo mi się podoba.
Entai Galeheart taki proszę zwyklak na kapitana? No nie wiem ,nie jestem przekonany.
Rosemary Delacroix okularki połówki i mina sekretarki ale wygląda na groźną jak nie wiem. Od niej numeru nie wezmę
Nakinagara (ta najnowsza) super!! Taki dzieciaczek ale ładna i z urokiem osobistym. Ta roześmiana jakby trochę rozgadana mina. 10/10 ode mnie idzie jak nic
Hagen Pustynny Wiatr .. Poprzedni źle się zestarzał (bezurazy Lorgan ) Ten taki dużo bardziej poważny jest. Hmm miałem go bardziej za luzaka a tu mina sroga. No nie wiem czy idealnie pasuje do postaci ale avatar przepięknie zrobiony jak zwykle.
Zedd bez okularów spoko ma przespane oczy A może to niedospane są te podkrążenia? Podoba mi się ale mała zmiana. Okularki były za duże trochę jak teraz o tym myślę w podrównaniu bo wcześniej mi nie przeszkadzały jak dobrze pamiętam. |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
|
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
|
|
|
|
^Curse |
|
Komandor
Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
Posty: 551 Wiek: 36 Dołączyła: 16 Gru 2008 Skąd: Lublin/Warszawa?
|
Napisano 03-03-2018, 12:14
|
|
Włosy Tylko za nie masz dziesiątkę, więc za całość powinny być chyba dwie. Generalnie, wow.
Jeżeli wygram z Pitem, to zaserwujesz Kasumi taki lifting włosowy? xD |
They're all dead... They just don't know it yet. |
|
|
|
»Dann |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Fukutaichou
|
Napisano 03-03-2018, 12:15
|
|
Nowa jest super, chociaż wydaje mi się, że wyglądałaby lepiej z odrobinę mniejszym okiem. Normalnie nie zwróciłbym na to uwagi, ale przy starej wersji, nowe oko wydaje się odrobinę za duże, nadając jej młodzieńczego uroku - czego przy Elenie chyba nie chcemy |
What's dann cannot be undann ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
|
|
»Shadow |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
Posty: 251 Wiek: 28 Dołączył: 28 Maj 2015 Skąd: Zagłębie kabaretowe
|
Napisano 03-03-2018, 12:23
|
|
E... No ja mam też ten sam problem co Dann. Nowa wersja wydaje się dużo młodsza w stosunku do oryginału. Lepiej? Gorzej? Nie wiem Jakoś tak... inaczej. Niby kobiety z Babilonu starzeją się jak wino, ale mam wrażenie jakby ona zartrzymała się op prostu w czasie. Chciałbym zobaczyć kiedyś jak wygląda w całości... |
W więziennej rozpaczy... |
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota
Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Posty: 594 Wiek: 33 Dołączyła: 08 Cze 2009 Skąd: z piekła rodem
|
Napisano 03-03-2018, 12:28
|
|
Jestem trochę rozdarta
Nowa wizerunek jest bardzo intrygujący, pasuje do storyline - to już nie jest ta sama kobieta. Wygląda na bardziej zdeterminowaną i gotowa na wszystko.
Z drugiej strony - bardzo lubię stary wizerunek, który mimo czasu, dalej prezentuje się bombowo |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
»Nakinagara |
|
Szaman
Poziom: Keihai
|
Napisano 03-03-2018, 15:36
|
|
Mi się tam podoba to jak Lorgan pracował na okiem, bardziej przypomina jakby było ze zdjęcia niż mangi/komiksu, oraz zadbanie o taki szczegół jak rzucenie cienia na twarz (czego akurat brakuje na starym avatarze). Chociaż postaci nie znam, albo przeczytałem lecz zapomniałem o niej, ale strasznie mi tutaj brakuje czerwonego, krwistego koloru na ustach w postaci szminki. Mimo tego jak patrze to miewam wrażenie, że są one jednak lekko czerwone. Może by tak pomyśleć o wprowadzeniu pojedynczych kolorów do wizerunków? Mimo tego dałbym za tą pracę mocne 8/10, tylko ze względu na brak tejże szminki. |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
|
|
|
|