»Sorata |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 04-10-2016, 17:19 [TA 2016] Najfajniejsza postać 3 poziomu
|
|
Głośny śmiech towarzyszył dwunogom w mozolnym powrocie do domu. Na prostych saniach ze świeżych drzewek i skór ciągnęli wielkie kawały mięsa zawinięte w duże liście. Zarówno drapieżniki jak i padlinożercy trzymali się z daleka od uzbrojonych w ogień podróżników i ich dziwnego przywódcy. Trzy całe dni zajęła im wędrówka powrotna. Każdy dzień rozpoczynał się zwinięciem niewielkiego obozu, spakowaniem prowizorycznej wędzarni i mozolnym marszem w rytm kołysania sań aż do kolejnego obozowiska. Czasem natrafiali na drzewo ze znanymi im owocami i dokładali je do swojego bagażu. Dostarczanie plonów ziemi było przede wszystkim zadaniem zbieraczy, ale okazji do zdobycia pożywienia nie wolno było marnować nikomu. Dieta złożona z samego mięsa czasem nie wystarczała. Dopiero po rozpaleniu ognia i zapewnieniu opału na całą noc łowcy mogli odpocząć.
Sakhan siadał wtedy trochę na uboczu i patrzał w gwiazdy póki oczy same mu się nie zamknęły. Pozostali nie przeszkadzali mu w tym dziwnym rytuale. Po tym co zobaczyli, byli przekonani, że ich plemię będzie niebawem najpotężniejszym w okolicy.
28 16 20 32 29 5 22 23 30 29 13 6 30 12 7 10 23 1 17 28 29 24 12 16 14 27
• Głos oddany na własną postać jest nieważny. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 06-10-2016, 09:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
^Genkaku |
|
Tyran Bald Prince of Crime
Stopień: Senshu
Posty: 1227 Wiek: 39 Dołączył: 20 Gru 2009 Skąd: Raszyn/Warszawa
|
Napisano 06-10-2016, 11:37
|
|
Oddaje głos na Pita. Po pierwsze był bardzo aktywny w minionym sezonie i nie bał się niewygodnych wyzwań. Po drugie to brak alternatywy. Na siebie nie mogę, Lorgan nieaktywny jako gracz a Tekkey jeszcze nic na tym trzecim poziomie nie pokazał, mimo że potencjał ma ogromny. |
|
|
|
»Drax |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
|
Napisano 07-10-2016, 23:13
|
|
Głosuję na Pit'a. Powody zostały wymienione przez Gena i nie ma sensu ich powielać. Po cichu liczę jednak, że Tekkey ruszy z pompą ( jako postać), a i mój przedmówca powróci do dawnej aktywności. Jeśli do tego grona dołączyłaby w końcu Curse i Sorata, to w następnym sezonie mielibyśmy naprawdę fajną rywalizację. |
Per aspera ad astra. |
|
|
|
»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 08-10-2016, 10:03
|
|
U mnie wybór padł na Genkaku. W minionym sezonie dał z siebie więcej, niż łącznie przez poprzednie. Miesza w tym świecie, konspiruje za plecami, wczuwa się w grę jak mało kto. Mam nadzieję, że chwilowy brak aktywności minie tak szybko, jak się pojawił. Męczył Lorgana, uczestniczył w czym się dało, walczył dzielnie, zyskał dla Poszukiwaczy jak i całego Yami sporą przewagę. Ogólnie - GEN WRÓĆ DO NAS. |
|
|
|
»Shadow |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
Posty: 251 Wiek: 28 Dołączył: 28 Maj 2015 Skąd: Zagłębie kabaretowe
|
Napisano 13-10-2016, 20:07
|
|
Genkaku. Z racji, że oX doskonale podsumował to, co miałem na myśli, nie będę powielał. |
W więziennej rozpaczy... |
|
|
|
»Dann |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Fukutaichou
|
Napisano 13-10-2016, 21:56
|
|
Oho, zaczynają się schody. Mamy kilku potężnych i wywierających olbrzymi wpływ na całe Tenchi kandydatów to tej nagrody...
1. Zacznijmy od Pita. Początkowo ciekawie zapowiadający się mini-rework postaci trochę mnie zawiódł. Jego udział w Tankyuu (a raczej pożegnanie z nim) też był duży "no-no". Niestety w tym sezonie nawet świetny, shounenowy zestaw mocy nie skusi mnie do oddania głosu.
2. Dalej mamy świeżego trzecioklasistę - jedynego w swoim rodzaju Tekkena. Dłuuuuuuugo czekaliśmy na awans, a nowa moc jest całkiem ciekawa... Ale w sumie na razie to tyle. Niby jest tam sobie generałem, ale obecnie nie wiąże się to z żadnymi szczególnymi osiągnięciami. To jeszcze nie ten moment, może za rok
3. Jest i nasz Łysy Księciunio Występków. W tym sezonie się popisał, co do tego nie ma wątpliwości. Świetny wątek fabularny, ciekawe wpisy, ale i nierówne walki. Mimo tych ostatnich, na chwilę obecną jest tu faworytem...
.
.
.
4.But wait! Nie możemy przecież zapominać o naszym starym i poczciwym ( ) Lorganie. Od dawna pada stwierdzenie, że jego postać "nic wielkiego w tym sezonie nie zrobiła" i nie odnosi się to do tego konkretnego sezonu. Również też te słowa się pojawiały. Nie możemy jednak zapominać, że ktoś pociąga za sznurki zza kurtyny. I jest to właśnie Lorgan. Za genialny wątek z Dekretem Czystki i świetne Tankyuu, w którym to właśnie tajemniczy Gravier (?) odgrywa olbrzymią rolę, mój głos oddaję właśnie na Lorgana. Może to i kontrowersyjne, ale według mnie w 100% na to zasłużył |
What's dann cannot be undann ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
|
|
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent
Stopień: Shogun
|
Napisano 17-10-2016, 15:22
|
|
Genkaku! Szalenie namieszał w tym sezonie, a to czego dokonał - pogrom zealotów, inwazja na pałac papieski - jest naprawdę imponujące. Można pokonać i dziesięciu graczy i npc, a nawet nie zachwiać uniwersalnym statusem quo. On tego dokonał. |
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
|
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
|
Napisano 17-10-2016, 15:43
|
|
Genkaku wstrząsnął światem Tenchi jak nikt z graczy. I to własnymi siłami i determinacją. Niemal w każdym ważnym wydarzeniu miał swój udział. Żałuję że z drugiej połowy sezonu się wycofał. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 17-10-2016, 22:44
|
|
Głos na Genkaku, ale tylko dlatego, że łapie się końcówką zeszłego sezonu, w którym szalał jak zły. Konkurencji zwyczajnie nie dostrzegam. Bieda trochę na tym trzecim poziomie, co pokazuje, jak wielką sztuką jest kontrolowanie potężnego bohatera.
Pozdr. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|