Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[TA 2016] Najfajniejsza postać 3 poziomu
 Rozpoczęty przez »Sorata, 04-10-2016, 17:19
 Zamknięty przez Lorgan, 19-10-2016, 10:25

8 odpowiedzi w tym temacie
»Sorata   #1 
Yami

Poziom: Genshu

Głośny śmiech towarzyszył dwunogom w mozolnym powrocie do domu. Na prostych saniach ze świeżych drzewek i skór ciągnęli wielkie kawały mięsa zawinięte w duże liście. Zarówno drapieżniki jak i padlinożercy trzymali się z daleka od uzbrojonych w ogień podróżników i ich dziwnego przywódcy. Trzy całe dni zajęła im wędrówka powrotna. Każdy dzień rozpoczynał się zwinięciem niewielkiego obozu, spakowaniem prowizorycznej wędzarni i mozolnym marszem w rytm kołysania sań aż do kolejnego obozowiska. Czasem natrafiali na drzewo ze znanymi im owocami i dokładali je do swojego bagażu. Dostarczanie plonów ziemi było przede wszystkim zadaniem zbieraczy, ale okazji do zdobycia pożywienia nie wolno było marnować nikomu. Dieta złożona z samego mięsa czasem nie wystarczała. Dopiero po rozpaleniu ognia i zapewnieniu opału na całą noc łowcy mogli odpocząć.
Sakhan siadał wtedy trochę na uboczu i patrzał w gwiazdy póki oczy same mu się nie zamknęły. Pozostali nie przeszkadzali mu w tym dziwnym rytuale. Po tym co zobaczyli, byli przekonani, że ich plemię będzie niebawem najpotężniejszym w okolicy.

28 16 20 32 29 5 22 23 30 29 13 6 30 12 7 10 23 1 17 28 29 24 12 16 14 27

Wymagania szczegółowe:

• Głos oddaje się na gracza posiadającego postać na trzecim poziomie;
• Można typować wyłącznie graczy, którzy posiadają aktywne postacie;
• Głos oddany na własną postać jest nieważny.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 06-10-2016, 09:35, w całości zmieniany 2 razy  

Profil PW Email

^Genkaku   #2 
Tyran
Bald Prince of Crime

Stopień: Senshu

Oddaje głos na Pita. Po pierwsze był bardzo aktywny w minionym sezonie i nie bał się niewygodnych wyzwań. Po drugie to brak alternatywy. Na siebie nie mogę, Lorgan nieaktywny jako gracz a Tekkey jeszcze nic na tym trzecim poziomie nie pokazał, mimo że potencjał ma ogromny.

Profil PW Email Skype

»Drax   #3 
Yami

Poziom: Wakamusha

Głosuję na Pit'a. Powody zostały wymienione przez Gena i nie ma sensu ich powielać. Po cichu liczę jednak, że Tekkey ruszy z pompą ( jako postać), a i mój przedmówca powróci do dawnej aktywności. Jeśli do tego grona dołączyłaby w końcu Curse i Sorata, to w następnym sezonie mielibyśmy naprawdę fajną rywalizację.

Per aspera ad astra.

Profil PW Email

»oX   #4 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai

U mnie wybór padł na Genkaku. W minionym sezonie dał z siebie więcej, niż łącznie przez poprzednie. Miesza w tym świecie, konspiruje za plecami, wczuwa się w grę jak mało kto. Mam nadzieję, że chwilowy brak aktywności minie tak szybko, jak się pojawił. Męczył Lorgana, uczestniczył w czym się dało, walczył dzielnie, zyskał dla Poszukiwaczy jak i całego Yami sporą przewagę. Ogólnie - GEN WRÓĆ DO NAS.

Profil PW Email

»Shadow   #5 
Yami

Poziom: Wakamusha

Genkaku. Z racji, że oX doskonale podsumował to, co miałem na myśli, nie będę powielał.

W więziennej rozpaczy...

Profil PW Email

»Dann   #6 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Fukutaichou

Oho, zaczynają się schody. Mamy kilku potężnych i wywierających olbrzymi wpływ na całe Tenchi kandydatów to tej nagrody...
1. Zacznijmy od Pita. Początkowo ciekawie zapowiadający się mini-rework postaci trochę mnie zawiódł. Jego udział w Tankyuu (a raczej pożegnanie z nim) też był duży "no-no". Niestety w tym sezonie nawet świetny, shounenowy zestaw mocy nie skusi mnie do oddania głosu.
2. Dalej mamy świeżego trzecioklasistę - jedynego w swoim rodzaju Tekkena. Dłuuuuuuugo czekaliśmy na awans, a nowa moc jest całkiem ciekawa... Ale w sumie na razie to tyle. Niby jest tam sobie generałem, ale obecnie nie wiąże się to z żadnymi szczególnymi osiągnięciami. To jeszcze nie ten moment, może za rok :DD
3. Jest i nasz Łysy Księciunio Występków. W tym sezonie się popisał, co do tego nie ma wątpliwości. Świetny wątek fabularny, ciekawe wpisy, ale i nierówne walki. Mimo tych ostatnich, na chwilę obecną jest tu faworytem...

.
.
.

4.But wait! Nie możemy przecież zapominać o naszym starym i poczciwym ( :twisted: ) Lorganie. Od dawna pada stwierdzenie, że jego postać "nic wielkiego w tym sezonie nie zrobiła" i nie odnosi się to do tego konkretnego sezonu. Również też te słowa się pojawiały. Nie możemy jednak zapominać, że ktoś pociąga za sznurki zza kurtyny. I jest to właśnie Lorgan. Za genialny wątek z Dekretem Czystki i świetne Tankyuu, w którym to właśnie tajemniczy Gravier (?) odgrywa olbrzymią rolę, mój głos oddaję właśnie na Lorgana. Może to i kontrowersyjne, ale według mnie w 100% na to zasłużył :ok:

What's dann cannot be undann ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Profil PW Email

^Tekkey   #7 
Generał
Paranoia Agent

Stopień: Shogun

Genkaku! Szalenie namieszał w tym sezonie, a to czego dokonał - pogrom zealotów, inwazja na pałac papieski - jest naprawdę imponujące. Można pokonać i dziesięciu graczy i npc, a nawet nie zachwiać uniwersalnym statusem quo. On tego dokonał.

A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~

Profil PW Email

»Sorata   #8 
Yami

Genkaku wstrząsnął światem Tenchi jak nikt z graczy. I to własnymi siłami i determinacją. Niemal w każdym ważnym wydarzeniu miał swój udział. Żałuję że z drugiej połowy sezonu się wycofał.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457

Profil PW Email

*Lorgan   #9 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou

Głos na Genkaku, ale tylko dlatego, że łapie się końcówką zeszłego sezonu, w którym szalał jak zły. Konkurencji zwyczajnie nie dostrzegam. Bieda trochę na tym trzecim poziomie, co pokazuje, jak wielką sztuką jest kontrolowanie potężnego bohatera.

Pozdr.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

Temat zablokowany  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 14