4 odpowiedzi w tym temacie |
»Sorata |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 04-10-2016, 17:16 [TA 2016] Najlepiej zrealizowane Ninmu
|
|
Wołanie wartownika usłyszał cały klan. Mały Rheck co sił przebierał krótkimi nogami, ale mimo to przywitał powracających jako ostatni. Na szczęście niewielkie rozmiary przychodziły mu w sukurs, gdy trzeba było przecisnąć się pomiędzy nogami stłoczonych dorosłych. W centrum grupki stali Łowcy – obiekt podziwu wszystkich dzieci w kanionie. Każde z nich, niezależnie od płci marzyło, że to kiedyś na jego barkach spocznie obowiązek utrzymania plemienia. Bycie synem Sakhana Łowcy nie było łatwe, ale gdy ojciec skrzyżował spojrzenia z malcem i podsunął mu trzonek nowej włóczni do potrzymania, chłopczyk zapomniał o ciężarze odpowiedzialności i skupił się na aromatycznym zapachu mięsa.
W ogólnym podnieceniu nikt nie zauważył zmiany, która zaszła w myśliwym. Poza jedną osobą. Święty człowiek podszedł statecznym krokiem, a zgromadzeni natychmiast otworzyli drogę do nowoprzybyłych jemu i trójce jego zwierzęcych towarzyszy.
Starzec zasygnalizował podziękowanie i błogosławieństwo, podał każdemu z łowców rękę, przyciągnął do siebie i spojrzał głęboko w oczy. On jeden zrozumiał. Uśmiechnął się szeroko. Objął Sakhana, zbliżając wargi do jego ucha i wyszeptał kilka słów, których nie zrozumiał nikt poza nim.
- Udało się. Teraz naprawdę jesteśmy na szczycie.
Obaj mężczyźni w towarzystwie niewielkiego klanu bezzwłocznie rozpoczęli przygotowania do uroczystego posiłku.
30 1 15 9 1 3 7 26 7 17 28 29 23 27 24 30 28 26 1 18 29
• Można typować wyłącznie graczy, którzy posiadają aktywne postacie i właśnie za ich sprawą zrealizowali najlepsze wg was Ninmu;
• Głos oddany na siebie jest nieważny. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 06-10-2016, 09:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 08-10-2016, 10:47
|
|
Tekkey i Żyje się dwukrotnie. Fajny, bondowski styl. Bardziej widziałem Gena w tej akcji, ale nie powiem, wpis Tekkeya bardzo przypadł mi do gustu
Na uznanie zasłużył też Drax - praktycznie każdym tekstem w swoim cyklu "ja vs Elena". Było też trochę pomniejszych zleceń, ale żadne w pamięć konkretnie mi nie zapadło. |
|
|
|
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent
Stopień: Shogun
|
Napisano 17-10-2016, 15:03
|
|
Sorata w ninmu-walce Na ratunek. To była świetna, dobrze przemyślana przygoda. Ciężka atmosfera, narastające zagrożenie, nawiązania do "Predatora". No i Papa oX'a już od dawna się prosił o oklep. |
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
|
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
|
Napisano 17-10-2016, 20:21
|
|
Naoko - za cykl ninmu "Śladami Pożogi". Według obietnicy wzięła się za rozliczanie swojej poprzedniej postaci w ramach minicyklu detektywistycznego. Podobało mi się, jednak zostało urwane w najbardziej smakowitym momencie. Więcej poproszę. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
|
|
|