»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 24-09-2015, 15:28 [TA 2015] Najlepiej zrealizowane Ninmu
|
|
- Zbliżamy się. - Krótko przystrzyżony mężczyzna odezwał się znad kierownicy samochodu. - Wasza stacja, Semphyra, jest tuż przed nami.
- Fantastycznie! Może zwiedzimy parę ciekawych miejsc! - Krzyknęła ochoczo Sylvia.
Podczas podróży zapomniała już, jak bardzo zła jest na Neji'ego za zgubienie kamery. Cieszyła się na samą myśl, że jest główną bohaterką stworzonej przez siebie historii. Przez moment wspomniała poznaną wcześniej sanbetkę, Akirę. Nie była do końca pewna, co spotkało kobietę i czemu zginęła. Odpowiedzi udzielić miał Zephyr. Pytaniem rodzącym się w głowie było:
- Jak, do ciężkiej cholery, mamy znaleźć dokładnie tego Zephyra w całej Semphyrze?
- Nie wiem, Henry. Nie wiem. Mamy przed sobą prostą misję i wierzę, że się powiedzie - Sylvia strzepała okruszki po batoniku ze spodni i spojrzała za okno.
Oczom ekipy ukazało się piękne, babilońskie miasto. Kolejny etap przygody czas zacząć.
• Można typować wyłącznie na graczy, którzy posiadają aktywne postacie i właśnie za ich sprawą zrealizowali najlepsze wg was Ninmu;
• Głos oddany na siebie jest nieważny. |
|
|
|
»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 15-10-2015, 10:04
|
|
Nie ma co się oszukiwać, pojawiło się od cholery ninmu w ostatnim czasie. Wiadomo, mnóstwo możliwości dają otwarte tablice zleceń. Jaki jest mój typ? W głowie wielu utkwił zapewne podmorski sekret... w mojej również, to był taki jakby mój debiut xD wtedy coś znaczyłem! xD
a tak serio - podmorski sekret wymagał od ludzi zgrania. A czasem problem ze zgraniem mają dwie osoby. Idąc tym tokiem myślenia na pewno wyłonię kogoś właśnie z tamtej akcji. Dla mnie wygrywa autorka tekstu, którego fragment niżej cytuje.
Cytat: | - Było blisko - wyszeptał Graversh, macając się delikatnie po twarzy, na której zaczęły się pojawiać pierwsze opuchlizny.
- Jakbyś potrafił zrobić cokolwiek, może nie mielibyśmy takich problemów. W niczym tam nie pomogłeś - rzuciłam oschle, poprawiając sobie fryzurę. |
Głos idzie na Naoko za https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=10878#10878 |
|
|
|
»Drax |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
|
Napisano 16-10-2015, 12:36
|
|
Oddaję głos na Tekkeya i jego "Cyfry nie kłamią". Pięknie odpłacił się swemu chlebodawcy |
Per aspera ad astra. |
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota
Stopień: Gunjin
Posty: 594 Wiek: 33 Dołączyła: 08 Cze 2009 Skąd: z piekła rodem
|
Napisano 19-10-2015, 14:48
|
|
Tłum skanduje: Tekkey i jego Cyfry nie kłamią. |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 19-10-2015, 17:12
|
|
Naoko napisał/a: | Tłum skanduje: Tekkey i jego Cyfry nie kłamią. |
Z jednej strony zakończył pewien rozdział i prawie odebrał nadzieję na otwarte ninmu, ale zrealizował to elegancko. Głos na Tekkeya. |
Little hell. |
|
|
|
^Genkaku |
|
Tyran Bald Prince of Crime
Stopień: Senshu
Posty: 1227 Wiek: 39 Dołączył: 20 Gru 2009 Skąd: Raszyn/Warszawa
|
Napisano 23-10-2015, 12:51
|
|
Ja również oddaje głos na Tekkaya, z tą różnicą, że za ninmu Niech żyje bal! |
|
|
|
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent
Stopień: Shogun
|
Napisano 31-10-2015, 23:02
|
|
Ja postawię na Dzikie Duchy Naoko. Do dziś frapują mnie niedopowiedzenia. Co tam się stało? Czym był ten wyzwoliciel? To był Lumen, Manitou czy może Akuma (no wiecie, ci źli Akuma. Albo TEN zły Akuma). W każdym razie ninmu zapadło mi w pamięci i mam nadzieję, że kiedyś się ta sprawa wyjaśni. |
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
|
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
|
Napisano 04-11-2015, 19:46
|
|
Lorgan za fabrykę draugów oczywiście. Jest tu od zawsze, trzeba chwalić graczy nie admina, możecie pisać co chcecie ale nawet jak on pisze zwykłe Nimu to aż ciary przechodzą i chce się czytać więcej I nikt mi nie powie że tak nie ma |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
|
|
|
|