12 odpowiedzi w tym temacie |
»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 24-09-2015, 14:23 [TA 2015] Najlepszy członek Wielkiej Rady
|
|
Płomienie zgasły, aura znikła, a całe pomieszczenie pokrył olbrzymi cień. Dziesięciu ludzi ubranych w czarne szaty, z nałożonymi na głowę kapturami, wkroczyło do środka. Nikt z obecnych nie był w stanie dostrzec twarzy kogokolwiek z przybyłych.
- Chcecie zniszczyć ciężko wypracowany sojusz, idioci?! - Wykrzyczał stojący na przedzie mężczyzna.
- Tyle lat pracy, a wam potrzeba kilku dni, żeby wszystko zawalić! - Tym razem obecni usłyszeli wysoki, kobiecy głos.
- Zostaniecie za to ukarani. Wynosić się stąd. Ludzie na zewnątrz was odeskortują.
Sylvia była zszokowana. Zephyr i Hakka-Gu momentalnie się uspokoili i bez słowa opuścili budynek. Starzec, który wypowiedział ostatnie zdanie, skierował wzrok na reporterkę.
- Zaś co do ciebie, drogie dziecko...
- Zostaniesz osądzona przez Wielką Radę - dokończyła kobieta o wysokim głosie.
- Przez... kogo? - Spytała zdziwiona po raz kolejny Sylvia.
- Czuwamy nad porządkiem świata. Kiedyś było nas więcej, lecz wciąż mamy dosyć siły, aby poradzić sobie z idiotami jak tamci dwaj. Może i kiedyś spiszesz to, co widziałaś przez ostatnich kilka dni. Lecz jeszcze nie dziś. Nazywam się Gravier. Persoq Gravier. Przewodniczę Wielkiej Radzie i pozwólcie, że was odprowadzę...
• Głos oddany na siebie jest nieważny.
Przydatne linki:
» Wielka Rada
» Walki |
Ostatnio zmieniony przez oX 14-10-2015, 16:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
»Drax |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
|
Napisano 16-10-2015, 12:22
|
|
Swego czasu, swój głos oddałbym na Coltisa, ale on już przestał być tak aktywny. Brałem też pod uwagę Naoko, ale również i Gena. Ostatni okres zdołał przeważyć - oddaję głos na Genkaku za to, że ocenił obydwie zalegające walki, oraz za to, że popędza innych i zdaje się być jednym z ostatnich, którym jeszcze zależy. Smutne. |
Per aspera ad astra. |
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 16-10-2015, 14:29
|
|
Wahałem się między Genkaku, a Lorganem. W ogólnym wygaszeniu aktywności, Rada stała się dla mnie trochę parodią tego czym powinna być. Ostatecznie oddam pusty głos. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
»Coltis |
|
Agent
Poziom: Keihai
|
Napisano 16-10-2015, 19:31
|
|
Nie ma objawień w tym roku. Nie pojawiła się żadna naprawdę pomocna dłoń, żaden głos wart więcej niż inne. Nikt się nie wyróżnił moim zdaniem. Pusty głos. |
I wanna be the very best, like no one ever was. |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 16-10-2015, 21:48
|
|
Nie ma na kogo zagłosować, ponieważ nie uważam, że oceny walk zasługują na taki tytuł. Zabrakło ciekawych pomysłów, a oceniających regularnie jest kilku. |
Little hell. |
|
|
|
^Curse |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
Posty: 551 Wiek: 36 Dołączyła: 16 Gru 2008 Skąd: Lublin/Warszawa?
|
Napisano 16-10-2015, 23:45
|
|
Mam wrażenie, że niektórzy z nas zapomnieli już (dość szybko, jak na mój gust) w jakim tempie i z jakim zaangażowaniem oceniane były walki z okresie wakacyjnym i wcześniej. Fakt, ostatnie 4-6 tygodni to martwa cisza, ale nie pierwsza i zapewne nie ostatnia. Niemal w każdym sezonie taka się zdarza, a ta pechowo przypadła na okres przedwyborczy Pamiętajcie tylko, że ostatni miesiąc nie jest jedynym, za który przyznajemy wyróżnienia.
Swój głos oddaję na Genkaku. Za to, że widzę u niego szczerą radochę z czytania i komentowania wypocin innych oraz za to, że w sposób jasny i przyjemny nakierowuje na dobrą drogę. |
They're all dead... They just don't know it yet. |
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota
Stopień: Gunjin
Posty: 594 Wiek: 33 Dołączyła: 08 Cze 2009 Skąd: z piekła rodem
|
Napisano 19-10-2015, 15:02
|
|
Pusty głos. Jak dla mnie kategoria bez sensu, bo teraz w sumie łatwo z Rady wylecieć. |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
|
Napisano 23-10-2015, 12:22
|
|
Naoko napisał/a: | Jak dla mnie kategoria bez sensu, bo teraz w sumie łatwo z Rady wylecieć. |
Rada to nie tylko są oceny walk.
Mój głos wędruje na konto Lorgana za zmianę zasady rozliczania walk. |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
|
|
|
|
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent
Stopień: Shogun
|
Napisano 31-10-2015, 22:20
|
|
Curse napisał/a: | Mam wrażenie, że niektórzy z nas zapomnieli już (dość szybko, jak na mój gust) w jakim tempie i z jakim zaangażowaniem oceniane były walki z okresie wakacyjnym i wcześniej. Fakt, ostatnie 4-6 tygodni to martwa cisza, ale nie pierwsza i zapewne nie ostatnia. Niemal w każdym sezonie taka się zdarza, a ta pechowo przypadła na okres przedwyborczy Pamiętajcie tylko, że ostatni miesiąc nie jest jedynym, za który przyznajemy wyróżnienia. |
Mógłbym się pod tym podpisać. Jednodniowe oceny są sztandarowym przykładem ogromnego zaangażowania sędziów. Przy czym, jako jeden z poszkodowanych obecną stagnacją, deklaruję, że nie mam nikomu za złe tego, iż moja walka nadal jest otwarta. Chciałem awansować, ale jak widać wolą uniwersum jest co innego. Chuunin forevah !
A spośród radnych wyróżniłbym w tym roku Coltisa. W moich oczach przez pierwszy kwartał zdecydowanie wyprzedzał aktywnością pozostałych. Ostatnio trochę przycichł, może ta nominacja trochę go zmobilizuje. |
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
|
|
|
|
»Dann |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Fukutaichou
|
Napisano 01-11-2015, 00:10
|
|
Curse napisał/a: | Mam wrażenie, że niektórzy z nas zapomnieli już (dość szybko, jak na mój gust) w jakim tempie i z jakim zaangażowaniem oceniane były walki z okresie wakacyjnym i wcześniej. Fakt, ostatnie 4-6 tygodni to martwa cisza, ale nie pierwsza i zapewne nie ostatnia. Niemal w każdym sezonie taka się zdarza, a ta pechowo przypadła na okres przedwyborczy Pamiętajcie tylko, że ostatni miesiąc nie jest jedynym, za który przyznajemy wyróżnienia.
Swój głos oddaję na Genkaku. Za to, że widzę u niego szczerą radochę z czytania i komentowania wypocin innych oraz za to, że w sposób jasny i przyjemny nakierowuje na dobrą drogę. | Zgadzam się w 100%
Ponadto od kiedy pamiętam to właśnie oceny Gena były najbliższe mojej opinii, więc do niego też należy mój głos. |
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 15
|