Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Dobry film na wieczór!
 Rozpoczęty przez »Naoko, 13-02-2015, 16:25

67 odpowiedzi w tym temacie
»Naoko   #1 
Zealota

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Wydaje mi się, że jesteśmy na tyle zgraną społecznością (małą, to małą, ale jednak społecznością!), że spokojnie moglibyśmy podzielić się ulubionymi tytułami, bez obaw, że propozycja okazałaby się totalnym gniotem.

Zatem, jeżeli ktoś chciałby dziś spędzić wieczór przed ekranem, a nie ma za bardzo pomysłu, co mógłby obejrzeć, proponuję God bless America.

Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią.

Profil PW WWW

»Sorata   #2 
Yami

Poziom: Genshu
Od siebie dorzucam Drive. Znacząco umilił mi dzisiejszy wieczór.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457

Profil PW Email

»Twitch   #3 
Yami

Polecam ,,Zaginioną dziewczynę", na prawdę dobry film z ciekawym zakończeniem. Ocena na różnych portalach nie jest sztuczna, warto.

Profil PW

»Naoko   #4 
Zealota

Z ostatnio obejrzanych filmów, jestem pod wielkim wrażeniem Hard Candy, który, mimo że może przez wielu być niedoceniony, jest po prostu świetny.

Ostatnio zmieniony przez Naoko 11-03-2015, 10:18, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW WWW

»Sorata   #5 
Yami

Cytat:
Z ostatnio obejrzanych filmów, jestem pod wielkim wrażeniem Hard Candy, który, mimo że może przez wielu być niedoceniony, jest po prostu świetny.

Pod tym się mogę podpisać.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457

Profil PW Email

»Sorata   #6 
Yami

Wczoraj byłem w kinie na "Chappie". Umilił mi wieczór więc definicję tematową spełnia. Uprzedzam jednak, że sci fi w tym tytule jest potraktowane z przymrużeniem oka. To bardziej nowożytna baśń niż film akcji.

Profil PW Email

»Twitch   #7 
Yami

Sorata napisał/a:
Wczoraj byłem w kinie na "Chappie". Umilił mi wieczór więc definicję tematową spełnia. Uprzedzam jednak, że sci fi w tym tytule jest potraktowane z przymrużeniem oka. To bardziej nowożytna baśń niż film akcji.

Ze względu na to, że film jest od tego samego gościa co ,,Dystrykt 9" i ,,Elysium" nawet z ciekawości po to nie sięgnę. Niestety te filmy mnie zawiodły, a widzę, że to jest utrzymane w podobnym klimacie.

Profil PW

»Naoko   #8 
Zealota

Twitch napisał/a:
Ze względu na to, że film jest od tego samego gościa co ,,Dystrykt 9" i ,,Elysium" nawet z ciekawości po to nie sięgnę. Niestety te filmy mnie zawiodły, a widzę, że to jest utrzymane w podobnym klimacie.

Aj Tłitczu, to nie dyskusja na temat filmów :DD

Lubie oglądać filmy opowiadające o próbach utworzenia utopii w obrębie danej społeczności? Jeśli tak, musicie zapoznać się z Kłem. Ciekawe greckie kino. Polecam!

Profil PW WWW

»Sorata   #9 
Yami

Jeśli ktoś chce dobry fil akcji - polecam nowego "Dredd'a". Prawo jeszcze nigdy nie wyglądało tak kusząco :)

Profil PW Email

»Naoko   #10 
Zealota

Świeżo po obejrzeniu mogę spokojnie polecić na leniwą sobotę Only lovers left alive. Proszę nie sugerować się jakże durnym opisem z Filmwebu :DD

EDIT: może kogoś zainteresuje ten artykuł - odnoszę wrażenie, że historia Jane i Paula Bowlesów była przynajmniej maleńką inspiracją ;)

Ostatnio zmieniony przez Naoko 01-08-2015, 14:53, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW WWW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 15