Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Vampire The Masquerade: Redemption
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 09-02-2010, 12:31

2 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu
Cytat:
kategoria: cRPG
producent: Nihilistic Software Inc.
wydawca: Activision
dystrybutor PL: Licomp Empik Multimedia
data premiery: 07 czerwca 2000
data wydania PL: 07 sierpnia 2000

Krzysztof Romual to człowiek, który dzierży miecz w imię Boga. Jako Krzyżowiec walczy z niewiernymi na Morawach w 1141 roku. Strzała nieprzyjaciela trafia w żebra dzielnego wojownika. Krzysztof budzi się w Pradze. Jego dowódca rozkazał mu pozostać w mieście na czas rekonwalescencji. Tymczasem arcybiskup Giza prosi Krzysztofa aby ten wybrał się do pobliskich kopalń nawiedzanych przez złe moce. Krzysztof wyrusza by oczyścić kopalnie. Na miejscu nasz dzielny Crussader rzuca wyzwanie potężnemu Wampirowi. Przez swoje bohaterskie czyny, krzyżowiec zwraca na siebie uwagę potężnego wampirzego klanu - Brujah. Już wkrótce zapadnie noc a "wiara" Krzysztofa nie będzie mogła go ocalić.

Doskonałe action RPG z 2000 roku. Świetne grafika 3d (nawet dzisiaj grafika jest extra) Doskonała muzyka oraz plansze tworzące POWALAJĄCY mroczny klimat. To najpotężniejsze atuty tego wspaniałego erpega. Świetny system walk, całą masa dyscyplin oraz ogromny ekwipunek do wyboru. Przede wszystkim jednak doskonały rozwój postaci. Wielokrotnie denerwowałem się na AI mojej drużyny, ale w końcu znalazłem opcje xD umożliwiające łatwiejsze sterowanie teamem.

Ta gra jest po prostu świetna. Jeżeli ktoś nie grał a uważa się za fana RPG to niech skiśnie. xD

Profil PW

^Curse   #2 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
Hmm.. Grałam. Próbowałam grać.. I szybko wymiękłam xD Ale była to kwestia poziomu trudności. Nie lubię się zbyt z czymś męczyć (a poza tym byłam szczylem, kiedy się po raz pierwszy za to zabierałam xD) Ale owszem, ma świetny klimat a do tego fajna muzykę. Grafika może i była dobra jak na tamte lata.. ale
Kalamir napisał/a:
(nawet dzisiaj grafika jest extra)

bez przesady :DD Gra ma swoje lata i to zdecydowanie widać.
Mimo pierwszego nieudanego podejścia, powróciłam do wampira Christofa hmm.. kilka dni temu i zobaczymy, co tym razem z tego wyjdzie :DD Nie jestem fanem RPG, więc powrót do tego po kilku ładnych latach chyba o czymś świadczy ;)

Profil PW Email

»Kalamir   #3 
Yami

Curse napisał/a:
bez przesady :DD Gra ma swoje lata i to zdecydowanie widać.
zdecydowanie nie. Po odpowiednim skonfigurowaniu a nawet dostosowaniu rozdzielczości gry do High Definition z tej gry można wyciągnąć niezwykle wiele. Wiem co mówie bo jakiś czas temu bawiłem się na laptopie i byłem w szoku gdy spojrzałem na rok produkcji. Sterowanie, kontrola, engine faktycznie mają swoje lata. Jednak grafika jest niezwykle uniwersalna.

Aż głupio się przyznać, znam średniowiecze tak dobrze jak jest to możliwe. Gry nie ukończyłem ponieważ dwukrotnie po dojściu do czasów nowożytnych :/ pierniczył mi się komp lub e t c. Nigdy też nie miałem w sobie tyle siły by czitować to kodami. Z tego powodu mam zainstalowanego wampira na każdym kompie w domu i tylko czekam na okazję xD

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 12