Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Manga Vampire Knight w Polsce
 Rozpoczęty przez »Irinn, 27-01-2010, 13:31

1 odpowiedzi w tym temacie
»Irinn   #1 
Agent

Poziom: Keihai

8go stycznia na półkach w salonach Empik pojawiło się długo zapowiadane przez Waneko polskie wydanie mangi autorstwa Hino Matsuri 'Vampire Knight'.

Dla tych, którzy z tytułem się wcześniej nie zetknęli - akcja serii toczy się głównie w miejscu zwanym Akademią Cross, w której uczniowie dzielą się na klasę dzienną i elitarną klasę nocną, która jednak skrywa pewien mrożący krew w żyłach sekret - wszyscy, którzy mają zajęcia w nocy są... wampirami. W mandze znajdujemy odpowiedź na pytanie czy ludze i wampiry mogą żyć w jednym świecie, oraz poznajemy życie i problemy obu tych grup.

Niestety nie dane mi było przeczytać polskiego wydania, ale mam nadzieję, że dowiem się od któregoś z użytkowników jak to wszystko wygląda ;)

Pozdrawiam,
Irinn

Profil PW WWW

^Coyote   #2 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
Brzydkie to jest ;/ Zawsze mnie zastanawiało , dlaczego najbrzydsze mangi są dla kobiet :P Czyżbyście miały drogie panie jakieś braki w guście? :DD
Oglądałem kiedyś anime i wyglądało o niebo lepiej. Przerwałem przez wzgląd na fabułę .. Odradzam wszystkim, którzy nie lubią się nudzić ;)

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
Ostatnio zmieniony przez Coyote 12-02-2010, 14:16, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email WWW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12