8go stycznia na półkach w salonach Empik pojawiło się długo zapowiadane przez Waneko polskie wydanie mangi autorstwa Hino Matsuri 'Vampire Knight'.
Dla tych, którzy z tytułem się wcześniej nie zetknęli - akcja serii toczy się głównie w miejscu zwanym Akademią Cross, w której uczniowie dzielą się na klasę dzienną i elitarną klasę nocną, która jednak skrywa pewien mrożący krew w żyłach sekret - wszyscy, którzy mają zajęcia w nocy są... wampirami. W mandze znajdujemy odpowiedź na pytanie czy ludze i wampiry mogą żyć w jednym świecie, oraz poznajemy życie i problemy obu tych grup.
Niestety nie dane mi było przeczytać polskiego wydania, ale mam nadzieję, że dowiem się od któregoś z użytkowników jak to wszystko wygląda
Brzydkie to jest Zawsze mnie zastanawiało , dlaczego najbrzydsze mangi są dla kobiet Czyżbyście miały drogie panie jakieś braki w guście?
Oglądałem kiedyś anime i wyglądało o niebo lepiej. Przerwałem przez wzgląd na fabułę .. Odradzam wszystkim, którzy nie lubią się nudzić
"No somos tan malos como se dice..." "Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
Ostatnio zmieniony przez Coyote 12-02-2010, 14:16, w całości zmieniany 1 raz