2 odpowiedzi w tym temacie |
»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 09-10-2015, 11:59 [TA 2015] BONUS!!!
|
|
Cytat: | [ Treść posta zostanie ujawniona po zakończonym głosowaniu. Każdy, kto oddał chociaż jeden ważny głos będzie mógł wziąć udział w małym konkursie. Do wygrania... tak. Coś na pewno będzie do wygrania ] |
Witajcie!
Kolejna edycja za nami. Tym razem organizowanie gali dane było Dann'owi i mi. Mam nadzieję, że mimo kilku potknięć wszystko było dobrze. ALE! Nie czas na takie mowy. Obiecałem Wam mały bonus i oto jest. Niestety Lorgan już zdradził, że jest to bonus "bez punktów", no ale trudno, nie ma na niego rady - w końcu jest tu adminem xD
* * *
Nie wiem ilu z Was czytało o podróżach dzielnej Sylvii. Jeśli wszyscy, to super, jeśli nie, to głupio xD Prosto, zwięźle i na temat!
• Pierwsza osoba, która uporządkuje historię opisaną w TA 2015 i prześlę ów listę do mnie poprzez PW (od początku do końca, nazwami kategorii) otrzyma specjalną nagrodę. Oczywiście lista musi być prawidłowa
• Nagroda... można się szczycić i popisywać, że jest się nieziemsko uber pro ekstra! Dokładnie. Nie wszystko kręci się wokół punktów . Pobawmy się bez tego.
• Posty z odpowiedziami zamieszczonymi w tym temacie zostaną wykluczone (chcę mieć dużo PW!)
• Lorgan, Dann oraz ja jesteśmy wykluczeni z konkursu.
GO GO GO! KTO PIERWSZY TEN LEPSZY! |
Ostatnio zmieniony przez oX 07-11-2015, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
»oX |
|
Rycerz
|
Napisano 07-11-2015, 20:00
|
|
podbicie. |
|
|
|
»oX |
|
Rycerz
|
Napisano 07-11-2015, 21:27
|
|
A więc tak! Minęło 1.5 godziny od czasu, kiedy wrzuciłem treść bonusa. Na forum pojawiło się kilku stałych bywalców, ale chyba żadnemu nie chciało się zagłębiać w podróże Sylvii Nie zaskoczył mnie również Tekkey, który już po 20 minutach przysłał dwa PW. Pierwsze z błędem, drugie poprawione - dobre. Przysłał jeszcze jedno, ale niepotrzebnie Myślałem, że na tym zakończymy, ale jednak do gry dołączył Shadow, który potrzebował około 40 minut (tak naprawdę może potrzebował mniej, nie wiem tego). Również przysłał poprawną listę (tak Tekkey, chodziło o listę z nazwami tematów xD).
Tak więc gratuję Tekkeyowi, jak i Shadowowi. Pokazaliście, że punkty to nie wszystko. Nie będzie żadnego plot twista i naprawdę nic za to nie dostaniecie, ale Wasze zaangażowanie powinno zostać docenione przez innych. Do zobaczenia w kolejnych Tenchi Awards!
Kod: | Aby móc zobaczyć zawartość tego tagu musisz się zarejestrować. |
|
Ostatnio zmieniony przez oX 07-11-2015, 21:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14
|