12 odpowiedzi w tym temacie |
»Sorata |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 14-10-2014, 15:21 [TA 2014] Najfajniejsza postać 3 poziomu
|
|
Koudar jest wymarły. Teraz mieszkają tu tylko podróżnicy, bandyci i duchy zmarłych ludzi i manitou. Oryginalni mieszkańcy, przynajmniej ci, którzy chcieli zostać w tych okolicach, przenieśli się dalej - kilka kilometrów na północ. Nie dziwie się im. Jeśli pamięta się jak cudownie wyglądało onegdaj to wyjątkowe miasto, jedynym uczuciem ogarniającym człowieka na obecny widok, jest rozpacz. Budynki poorane kulami partyzanckich walk, żywe murale wypalone na zawsze. A nad tym wszystkim górują zgruchotane potęgą draguuna trzy lokalne monumenty. Wielkie drzewa trwały w tym stanie już od kilku lat, splecione jak bracia uchwyceni w momencie śmierci przez zdolnego rzeźbiarza. Pęki na wpół martwych lian zwisały ciężkimi girlandami z gigantycznych gałęzi Kuldaru, pomagając utrzymać jego zgruchotanego bliźniaka w pionie.
Mnie jednak interesuje coś innego. Wspinam się na opustoszałe gałęzie Hypromu, które od kilku sezonów nie wypuściły świeżych pączków i na chwilę zachłystuję się poczuciem samotności na szczycie okolicznego lasu. Nawet ptaki mają opory by przelatywać w pobliżu tego naturalnego sanktuarium, a moja pozaświadomość wychwytuje tylko kilka umysłów.
Pod wpływem chwili decyduję, że właśnie tutaj stworzę pierwszą bazę wypadową na Khazar. Miejsce dobre jak każde inne, a jego wyjątkowość w moich wspomnieniach, dodatkowo wspomagana sentymentem pomaga mi podjąć decyzję. Zbliża się zmierzch, ale wyjątkowo nie mam ochoty na polowanie. Skulony w kłębek, otulony eteryczną esencją mojego Towarzysza, szepczę do pradawnej rośliny słowami otuchy, czystą intencją i deklaracjami opieki. Jakiekolwiek manitou odpowiadały za ten las, milczą, osłabione wyczerpującą walką.
Świt prezentuje mi najwspanialszy widok, jaki mogłem sobie wymarzyć. Delikatnie muskam nowe życie, a świeże, pachnące płatki chłodzą mi opuszki palców. Malutki, trójbarwny kwiat stanie się moim symbolem nadziei. Wezmę to za dobry omen. Drżyjcie Nieśmiertelni. Nadchodzę.
Głos oddany na własną postać jest nieważny. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
^Genkaku |
|
Tyran Bald Prince of Crime
Stopień: Senshu
Posty: 1227 Wiek: 39 Dołączył: 20 Gru 2009 Skąd: Raszyn/Warszawa
|
Napisano 15-10-2014, 10:36
|
|
Ciężka sprawa. Trzecich poziomów co prawda przybyło więc mamy do wyboru, mnie, Lorgana, Kalamira i Pita. Wybór jest oczywisty, ale niestety nie mogę na siebie głosować
Drugi w kolejce jest Kalamir, ale on bojkotuje Tenchi Awards ( i Boże Narodzenie) więc, nie będę na siłę wciągał go w zabawę. Lorgan technicznie rzecz biorąc nie jest aktywnym graczem (zdecydowanie jest aktywnym administratorem i tego nie można mu odmówić) nie bierze udziału w ninmu, nie walczy itp. Jest trochę jak NPC Zostaje Pit, więc nie mam innego wyjścia jak oddać nieważny głos na siebie! Głosuję na Genkaku!
Żartuję, oczywiście Kalamir. Bardzo duża ilość umiejętności, różnorodne szkoły walki i zdolności sprawiają, że ta postać wydaje się najbardziej uniwersalna i potężna. |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 15-10-2014, 11:08
|
|
Trzeci poziom, to: Genkaku, Kalamir, ja i Pit. Na siebie głosować nie można, Pit w tym sezonie nie zabłysnął jakoś personalnie, Kalamir zatraca się w Czarnym Sedesie, więc pozostał mi tylko Genkaku. Napisałem już, że jego moce ssą i absolutnie tego nie neguję. Po prostu gracz odwalił kawał solidnej roboty mającej na celu doprecyzowanie dążeń swojej postaci. Szanuję to i podziwiam zaciekłość, z jaką mierzy się z przeciwnościami losu.
Pozdrawiam. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
»Coltis |
|
Agent
Poziom: Keihai
|
Napisano 15-10-2014, 19:26
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Tym fajniej to z mojej perspektywy wygląda, bo starym Coltisem zaczynałem grać równo z Genem Miło patrzeć jak urósł we wpływy i motywacje.
Level 3 tego sezonu to według mnie Genkaku. |
I wanna be the very best, like no one ever was. |
Ostatnio zmieniony przez Coltis 15-10-2014, 19:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
»Graversh |
|
Agent
Poziom: Keihai
|
Napisano 16-10-2014, 09:57
|
|
Obecnie wszystkie postacie na 3 poziomie są rozbudowane i mają ciekawe umiejętności. Myślę jednak, że najbardziej wykorzystuje to jednak Genkaku. Wszyscy są aktywni, ale on działa dużo i na różnych płaszczyznach. Dorównywać mógłby mu Kalamir, ale znowu bardziej interesująco przedstawia mi się umiejętność Genkaku.
Oddaję głos na Genkaku |
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
|
Napisano 16-10-2014, 13:07
|
|
Znowu głosuję na Lorgana. Dopakowany to jest ale w opór klimatyczny. Jak załatwiał przeciwnika z oczami na rękach to aż mi ciarki przeszły po plecach Więcej tylko pisać musi o sobie |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
|
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota
Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Posty: 594 Wiek: 33 Dołączyła: 08 Cze 2009 Skąd: z piekła rodem
|
Napisano 17-10-2014, 10:35
|
|
Moim zdaniem czas w końcu nagrodzić Lorgana za jego koncept postaci. Jeszcze pamiętam jak wielkie wrażenie zrobiła na mnie walka Lorgan vs. Widmowy Jack. Podczas tego starcia pokazano, co potrafi Pan Gravier i wydaje mi się, że jeszcze nikt nie zaprezentował umiejętności 3lvl tak dobrze. |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
|
Napisano 21-10-2014, 09:34
|
|
Lorgan nie robił praktycznie nic swoją postacią. Kalamir nieregularnie Blackthrone'ował. Wahałbym się odnosnie Pita, ale ostatecznie mam kandydata, który deklasuje pozostałych.
Genkaku. Za zaangażowanie, aktywność i rezygnację z własnej mocy w (zwycięskiej)walce. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
»Drax |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
|
Napisano 30-10-2014, 16:20
|
|
Za zaangażowanie i aktywność jako gracz - Genkaku. W zasadzie wahałem się między nim, a Pitem, gdyż Kalamir przez zdecydowaną większość czasu nie był aktywny, a Lorgan to Lorgan - chwała jemu, jako administratorowi, ale jako gracz, poza jednym wpisem gościnnym do tankyuu, nie kojarzę by zrobił co innego. |
Per aspera ad astra. |
|
|
|
^Curse |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
Posty: 551 Wiek: 36 Dołączyła: 16 Gru 2008 Skąd: Lublin/Warszawa?
|
Napisano 31-10-2014, 00:52
|
|
Nie porównuje tu mocy czy kart postaci.
Genkaku, bo zasłużył na to jako gracz. |
They're all dead... They just don't know it yet. |
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 15
|