Pojawił się pierwszy pełen trailer do "Koukaku Kidoutai Arise: Ghost in the Shell" Widzimy oczywiście Motoko oraz dwie nowe postacie: dowódca 501-szej Sekretnej jednostki "Kurutsu" oraz cyborga bojowego "Raizō" — chłopaki debiutują w kinach w sobotę.
Historie będzie się działa w 2027 roku po zakończeniu 4tej nie-nuklearnej wojny. New Port City wciąż stara się uporać z problemami po dogrywkach ostatnich bitew. Niespodziewanie ktoś morduje żołnierza, który był zamieszany w nielegalny handel bronią. Więcej informacji oraz koncept arty --> http://www.animenewsnetwo...railer-streamed
Zapowiada się zaskakująco ciekawie. Różnica w projektach postaci trochę to zmieni, ale jeśli utrzymają poziom fabuły tej serii, pewnie zapomnę o tym już w pierwszych minutach seansu.
Uuu, no proszę proszę, sporo się dzieje! Projekty postaci odświeżone, trochę sobie trzeba bedzie dać czasu, żeby się do nich przyzwyczaić. To co chwyta od razu to klimat. Jeśli cały czas będzie tak jak nawet w tym trailerze to mają mnie. Zresztą co ja mówię - od dawna jestem fanem cyklu i nowego gitsa (po paru latach bez niczego konkretniejszego) wezmę w ciemno.