Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

White Collar
 Rozpoczęty przez »oX, 15-04-2012, 08:09

0 odpowiedzi w tym temacie
»oX   #1 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
Uroczy, seksowny i wyrafinowany, Neal Caffrey (Matthew Bomer) jest jednym z najzdolniejszych fałszerzy na świecie. Z jego talentem, może mieć wszystko, co tylko zechce, ale jedyną rzeczą, której pragnie jest wyśledzić dziewczynę będącą miłością jego życia Kate (Alexandra Daddario), która niedawno zniknęła. Po ucieczce z maksymalnie strzeżonego więzienia, kieruje się do ich wspólnego mieszkania, ale jedyne, co znajduje na miejscu, to pusta butelka po winie Bordeux, będącym ich symbolem szczęścia. Tam właśnie odnajduje go agent FBI, Peter Burke (Tim DeKay), który jako jedyny potrafił go złapać poprzednim razem. Neal otrzymuje propozycję nie do odrzucenia - w zamian za wolność, pomoże FBI łapać najbardziej nieuchwytnych przestępców w kraju. Teraz Neal wykorzystuje swoje wyjątkowe umiejętności, aby pomóc rządowi, a sam próbuje utrzymać się po tej dobrej stronie...przynajmniej na razie.

filmweb.pl

Ogląda ktoś? Mnie skusiła reklama na Fox'ie i jako, że byłem chory, postawiłem sobie obejrzeć. White Collar przypomina mi Mentalistę i Leverage w jednym; zabawny,(oczywiście przystojny, bo jak inaczej), inteligenty złodziej, który pomaga FBI. Niby to samo, co w każdym jednym serialu amerykańskim, jednak mi się spodobało. Obejrzałem kilka pierwszych odcinków w ciągu dwóch dni, co dla mnie jest niezłym wynikiem. Osobiście nudzą mnie już te wszystkie seriale kryminalne w stylu Kości czy Mentalisty. Tutaj nie ma trupów (przynajmniej nie za wiele), jest za to dobra dawka humoru i sporo tajemnic. Podoba mi się. Na chwilę obecną nie będę oceniał, zrobię to pewnie po obejrzeniu całego sezonu i wtedy coś dopiszę. Jednak już teraz mogę polecić.

pzdr.

(sry za zagmatwanego posta, ale ciągle mnie choroba trzyma :d)
Ostatnio zmieniony przez oX 15-04-2012, 08:09, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13