Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Nowe strony m&a
 Rozpoczęty przez Art, 27-01-2012, 15:24

43 odpowiedzi w tym temacie
*Lorgan   #41 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Spirit of Fire napisał/a:
Po co się motać w tym całym bbcode skoro mamy znacznie wygodniejsze frameworki typu ck editor z którego od lat korzystam http://ckeditor.com/demo. Drupal na pewno też ma coś podobnego więc jaki sens wprowadzać dane przez forum skoro można to zrobić od razu z cms-a.

Ja to zrobiłem z bazy, w ten sposób:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość tego tagu musisz się zarejestrować.

Jak nie przemyśli się tego na początku to potem obrywa się mocnym rykoszetem. Wiem co mówię.

W takim razie opracuję niedługo plan portalu. Wolę uniknąć sytuacji, kiedy wreszcie uda mi się postawić serwisy i okaże się, że wymagają ton poprawek.

Dzięki za rady,
Pozdrawiam.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

Bunio   #42 

Jakbyś zrobił ujednolicenie logowania i sesji, która działała by zarówno w phpBB jak i np Drupalu.

Szczerze powiedziawszy to nie wiem, nie myślałem jeszcze nad żadnym rozwiązaniem.
Można by było zrobić tak, że logowanie i rejestracja była by na forum, ale cały moduł znajdował by się na stronie. Zarządzało by się kontem na stronie, ale tak naprawdę wszystko zmieniało by się na forum. Tak było chyba na kage.

ale to tez nie było by proste do zrobienia... ;/ ;/ ;/ ;/
Ostatnio zmieniony przez Bunio 08-02-2012, 19:14, w całości zmieniany 3 razy  

Profil PW Email

^Coyote   #43 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
Większości z Was nie znam ,ale jak się to czyta to wyglądacie na zaprawionych w PBF. Może zamiast rozpamiętywać,ktoś dołączy do gry? Hę? ;> Powalczyłbym z kimś 'starej daty'.

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Kalamir   #44 
Yami

Poziom: Genshu
Nie bądzmy tacy politycznie poprawni....a ja tam bym wziął broń i strzelił komuś w kolano... od tak aby zobaczyć jak cierpi xD w imię starych czasów.

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12