Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

ACTA: 26 stycznia ustawa zostanie podpisana przez Polskę!
 Rozpoczęty przez ^Coyote, 21-01-2012, 20:10

2 odpowiedzi w tym temacie
^Coyote   #1 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
Tomasz Grynkiewicz/gazeta.pl napisał/a:
Kontrowersyjna ustawa międzynarodowe ACTA budzi wiele wątpliwości. Organizacje pozarządowe twierdzą, że grozi ona prawu prywatności, wolności słowa i może zahamować innowacyjność. Resort kultury przekonuje, że jest wręcz przeciwnie .

Słyszeliście o tej ustawie? Ja popieram jej odsunięcie, bo zagraża całemu internetowi. Słyszałem , że dostawcy internetu będą blokowali jakieś strony, które mają podejrzenie rozprowadzania nielegalnych materiałów. Trzeba będzie nie tylko gaz, ale i net ciągnąć od ruskich chyba :P Kogoś solidnie pogrzało. Rząd zwariował. Najpierw zamieszanie z lekarzami i farmaceutami ,a teraz to ..

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Matheo   #2 
Rycerz

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Generalnie chodzi o to byśmy pracowali do śmierci, zdychali na choroby wyleczalne na zachodzie, pracowali za minimalną stawkę i byli w pełni inwigilowani. Chodzi wyłącznie o to by dobrać się nam do dupy.

Proponuje obejrzeć to (http://www.cda.pl/video/26464b3/Unia-Europejska-_-ZSRR)

Generalnie nasz drogi rząd (banda pajacy do gazu z nimi (pisze to póki mnie za takie hasła nie posadzą)) będzie miał w dupie każdą akcje, bo będzie chciał wejść szkopom i reszcie ue głęboko w 4 litery mając nas w poważaniu.

Granatowo Bordowy Świat W Naszych Głowach Od Najmłodszych Lat....

Profil PW Email

*Lorgan   #3 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Niestety rząd ignoruje protestujących i zapewne podpiszę ACTA już za dwa dni w Tokyo. Szkoda. Bardzo smuci mnie ta świadomość, bo nowe prawo z całą pewnością będzie przedmiotem wielu potężnych nadużyć. Wierzę, że świat powinien dostosować się do internetu a nie odwrotnie. Nie jestem na szczęście w tym odosobniony. Przygody z cenzurą mieliśmy przecież nie tak dawno temu i doskonale wiadomo co z tego wyszło.
Pozostaje tylko patrzeć z nadzieją w przyszłość... Cały świat protestuje, może ktoś inny zrobi to, czego nasi nie potrafią.

Pozdrawiam.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 12