Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Flaspoint
 Rozpoczęty przez »Matheo, 07-10-2011, 23:05

0 odpowiedzi w tym temacie
»Matheo   #1 
Rycerz

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Flashpoint

Codzienne życie członków elitarnej jednostki policyjnej. W każdym epizodzie przedstawiona jest policyjna akcja z wykorzystaniem najnowszych technologii. Często jednak sam sprzęt jest niewystarczający, szczególnie wtedy gdy z pozoru sprawcy przestępstwa sami są jego ofiarami.

Fantastyczna kanadyjska produkcja o jednostkach specjalnych. Praktycznie wszystkie prawidłowości dotyczące tego typu seriali są zachowane. Szorstki i silny jest nieformalnym liderem, dobry i po trosze opiekuńczy jest liderem. Wiele typowych elementów dla fanów takich pozycji jak The Unit czy nawet nasza polska Fala Zbrodni będzie tu możliwe do wyłapania. Ten serial dla mnie to taki następca The Unit do którego dość negatywnie podchodziłem przez wysoki poziom jaki zawiesił serial o jednostce. Na szczęście przełamałem się i zostałem fanem SRU. Odstraszyć może zawirowanie z numeracją jednak wystarczy poczytać na sieci o niej i będzie wiadomo co i jak. Naprawdę fajny serial godny polecenia.

Granatowo Bordowy Świat W Naszych Głowach Od Najmłodszych Lat....

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12