2 odpowiedzi w tym temacie |
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent

Poziom: Genshu
Stopień: Shogun
|
Napisano 28-07-2011, 20:50 [Tekkey] Insomnia Powah
|
|
Przede wszystkim muszę zaznaczyć, że jestem niestety totalnym amatorem w dziedzinie grafiki. Niemniej czasem pod wpływem impulsu i okoliczności [vide tytuł tematu ] zdarza mi się "popełnić" jakieś dziełko.
Avatar utrzymany, mam nadzieję, w konwencji panującej na Tenchi i godny dołączyć do portretów postaci. Przedstawia młodego agenta Genbu Ookawę aka. Tekkey. Oczywiście będę wdzięczny za C&C {choć po naszemu byłoby to raczej K&K - komentarze i krytycyzm}.
Genbu Ookawa
|
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
 |
|
|
|
^Pit |
|
Komandor

Stopień: Seikigun Bushou
|
Napisano 28-07-2011, 20:55
|
|
Mówiłem ci już, że "niezły z ciebie Hidan". Kosmyk opadający luźno przywodzi mi na myśl inną mangową postać - Songoha... Nie, nie - Aize... No w sumie to dosyć oryginalny jest. Bardzo fantazyjne ułożenie włosów. Pasma ciemne i jasne zlewają się ze sobą w ten sposób, że ta część na lewo wydaje się być z deka płaska. Nie wiem jak to określić, wygląda to tyleż samo ciekawie co dziwnie.
Nie wiem na co cię stać, więc wstrzymam się z oceną. Jeśli się tobie podoba - to najważniejsze. |
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
|
Napisano 29-07-2011, 22:50
|
|
Ładnie, ładnie .. Trochę widać pixele a poza tym:
Pit napisał/a: | niezły z ciebie Hidan |
W sumie fajny pomysł na wygląd. Najbardziej podobają mi się włosy i oczy (są tylko trochę nierówne ).
Ocena 7/10 |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
 |
Ostatnio zmieniony przez Coyote 29-07-2011, 22:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|