Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Która przeglądarka najlepsza?
 Rozpoczęty przez ^Coyote, 08-05-2011, 00:59

15 odpowiedzi w tym temacie
^Coyote   #11 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
genkaku napisał/a:
aaaaaale niedawno wyszło Safari 5. Jak wszystko od Apple jest trochę przebajerzona ale działa sprawnie i fajnie

Skusiłem się na Sarafi i jestem dość zadowolony. Nie ma polskiego słownika ale za to szybko chodzi i ładnie wygląda. Jeszcze muszę trochę poszperać bo nie we wszystkim się odnajduję po zainstalowaniu ..
Matheo napisał/a:
Osobiście polecam Chroma, szybki sprawny niezawodny.

Tak mi muli , że strona otwiera się w paskach :P
Insoolent napisał/a:
żeby ściągnąć najnowszą mozillę, wchodzisz w google, wpisujesz mozilla firefox i zapewne pierwszy link będzie ich stroną ;p nic łatwiejszego

Mozilla to Firefox? :P
Naoko napisał/a:
Polecam najnowszą Operę. Jedyna przeglądarka która spełnia moje oczekiwania. Inne nie.

Może i działa spoko .. może i popularna .. ale to jest brzydkie :P brzydkie jak niewiem :P

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Insoolent   #12 
Zealota

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Mozilla Firefox to pełna nazwa :P

bo ja też chcę mieć posty przedzielane kreską ! :P

Profil PW Email

»oX   #13 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
W skrócie.. Na stacjonarnym komputerze korzystam z Firefoxa bez dodatków (jakoś nie miałem okazji z nich korzystać), zaś na laptopie śmigam na Chromie. Czemu tak? Sam do końca nie wiem. Firefox z przyzwyczajenia, nie tnie mi się na stacjonarnym, a na laptopie zdarzy mu się. Chrome fajny, szybki, bez pierdół.. Co tu więcej pisać.. :)

Profil PW Email

»Twitch   #14 
Yami

Poziom: Wakamusha
Dla mnie najlepsza jest jednak Mozilla Firefox. Bez względu na to czy korzystam z niej na stacjonarnym czy laptopie to pasuje mi najbardziej. Lorgan kiedyś wspomniał na shoutboxie, że podoba mu się mnogość dodatków do tej przeglądarki. Mi wszystkie nie są potrzebne, ale sama tak możliwość jest bardzo fajna. Poza tym zwyczajnie Firefox wydaje się być najbardziej przystępny ;)

Profil PW

Lust   #15 

Próbowałem Maxthona - był fajny do czasu aż odkryłem FF.
I był świetny, nawet w porównaniu z Operą, dla mnie bardziej intuicyjny, a dzięki dodatkom po prostu kosił.
Obecnie jestem fan-boyem Chrome. Na netbooku uruchamia się bez porównania najszybciej ze wszystkich przeglądarek i najmniej obciąża mi kompa. Przywykłem, mimo ze momentami bywa wkurzający. I z tego względu zacząłem go uzywać tez na PC. I po roku jednak nie wyobrażam sobie powrotu do powolnego FF, którego odpalam tylko do wielkiej okazji. Wygląd, wtyczki, skórki...szkoda że nie ma wersji mobilnej :P

edit::
mam system bada na telefonie, ale dzieki ;-)

"Write drunk, edit sober"
Ostatnio zmieniony przez Lust 27-09-2012, 06:34, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

^Genkaku   #16 
Tyran
Bald Prince of Crime

Poziom: Genshu
Stopień: Senshu
Zdaje się, że Chrome jest w wersji mobilnej ale tylko do androida w wersji "ice creem sandwich".

Profil PW Email Skype

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14