Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Życzenia noworoczne!
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 31-12-2010, 12:55

4 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu
Szczęśliwego nowego roku! Taa jest, dzisiaj sylwester! Współczuje wszystkim tym nołlajfom, którzy będą siedzieć w domu z rodzicami HAHAHAHAHA frajerzy. No, ale tak serio! Szczęśliwego nowego roku!

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca

Mam nadzieje, że nikt się nie uchla na śmierć (poza mną) i petardą nie wysadzi. Pamiętajcie jeszcze, że nowy rok to również chwila na przemyślenia – podsumowanie tego co się osiągnęło, oraz tego co chce się osiągnąć w najbliższym czasie. Jeśli ten rok był udanym, to macie szansę trzymać dalej taki poziom. Jeśli średnio, mam nadzieję, że będziecie ciężko pracować by kolejny był lepszy.
Ja samemu mogę podsumować ten rok całkiem nieźle:
Wyprowadziłem się z domu, oraz stałem się znacznie samodzielniejszy. Przede mną długa praca jeszcze.
Wreszcie znalazłem czas by skończyć szkołę, czekam na ostatni egzamin w styczniu. W tej materii mam nadzieje, że to już koniec.
Poznałem nowych wspaniałych ludzi, z który spędzę jeszcze wiele lat. Zacieśniłem także więzi z moimi przyjaciółmi.
Ciężko pracowałem nad zaległościami fizycznymi oraz niesamowicie wzmocniłem moją kondycję. Tu jeszcze więcej radości mnie czeka.
Pogodziłem się z poważnym bólem i stratą jakiej doznałem ponad rok temu. Było to chyba największe z osiągnięć tego roku.
Skopałem wam dupska na techi xD hahahahaha
Odbudowałem więzi z moją dalszą rodziną.

Niestety spieprzyłem też kilka rzeczy. Zawaliłem szanse na bycie z ekstra dziewczyną na kilka dni przed świętami. Sprawiłem wiele kłopotów mojej matce a także przez brak wyobraźni prawie zabiłem kolegę, który z mojej winy leżał miesiącami w szpitalu  Zmarnowałem wiele czasu, który mogłem lepiej spożytkować – to też bardzo boli. Obiecuje poprawę!

Nadszedł czas na nowe postanowienia. Zadania na rok 2011! Coś czego będę się trzymał przez kolejne miesiące!
Moja sztanga i drążek będą mi najlepszymi przyjaciółmi. Obiecuje dalszą ciężką pracę nad swoimi mięśniami.
Tym razem nie zawiodę dziewczyny, która będzie chciała ze mną spędzać więcej czasu iż przystoi.
Będę trzymał się i szanował nowej pracy.
Postaram się być lepszy w dalszej nauce (tutaj z dystansem xD)

I co najważniejsze, chyba najbardziej szokujące. Zacznę szanować mój czas i wykorzystywać go w jak najlepszy sposób. To jest smutniejsza część mojej wypowiedzi i obawiam się, że wywoła najwięcej zamieszania. Mianowicie ostatnie postanowienie wiąże się z rezygnacją z Tenchi.pl oraz innych internetowych przedsięwzięć jakich się podjąłem na przestrzeni lat. Oznacza to, że przestanę aktywnie uczestniczyć w życiu forum (dlatego w najbliższym dniach możecie się wykazać przed Lorganem bo na pewno będzie szukał nowego moderatora xD). Już od dawna wiedziałem, że jest to czynnik, który wprowadza wiele chaosu do mego życia – myślę, że Lorgan też to widział i zgodzi się ze mną w tym jednym, że jest to dla mnie bardzo szkodliwe. Jest to najcięższe postanowienie, które sprawi wiele smutku. Niestety jest absolutnie konieczne, ponieważ ten wirtualny świat stał się moim narkotykiem… Mam nadzieję, że zrozumiecie. Osiągnąłem tu wiele i niczego nie żałuje. Walczyłem z największymi kozakami i nawet udało mi się stoczyć pojedynek z samym Kojotem, na który czekałem tyle czasu. Strasznie się cieszę, że to była moja ostatnia walka. W punktacji też dokopałem na całego i dwa razy pod rząd pozostawiłem konkurencję w tyle tak dalekim, że nawet lornetka nie pomoże. Pamiętajcie o tym, frajerzy xD!!!!

Życzę wam wszystkie co najlepsze!

Dzisiaj będę się bawił do upadłego z przyjaciółmi – NAJLEPSZYMI LUDŹMI na świecie! Jutro zacznę nowe życie, trudniejsze…ale mam nadzieję, że za rok powiem PEŁNIEJSZE.

Kocham was :* bando nic nie wartych zelotów i szamanów…

Profil PW

»Insoolent   #2 
Zealota

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Wielka, wielka strata... Będzie brakować kalamirowych żartów, tekstów i pomysłów. Jednak jeśli ma to pomóc w rozpoczęciu nowego, lepszego życia, to nie ma co Cię zatrzymywać. I tak wiem, że nam się kontakt raczej nie urwie, także nie płaczę z rozpaczy ;)

Też Cię kochamy !
Farewell... :*

bo ja też chcę mieć posty przedzielane kreską ! :P

Profil PW Email

^Coyote   #3 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
Życzę ci powodzenia na nowej drodze życia ( jakbym życzenia do ślubu składał :P ). Oby wszystko się udało. Życie bez rzeczy , które sprawiają radość jest puste i szare. Też kiedyś zrezygnowałem z internetu bo myślałem , że przez to odpadłem ze studiów. Nic bardziej mylnego! Trzeba było się bardziej przykładać do obowiązków a nie rezygnować z przyjemności. Teraz mam pracę i wiodę coś co można chyba nawet nazwać dorosłym i częściowo niezależnym życiem. Żałuję , ale nie czasu poświęconego internetowi tylko chwil kiedy miałem kuć się do kolosa a olewałem sprawę! Mam nadzieję że i ty kiedyś do nas wrócisz i to zrozumiesz ;)

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Coltis   #4 
Agent

Poziom: Keihai
Żegnaj Nagijski herosie. Mam nadzieję, że naprawdę wyjdzie Ci to na dobre.

Nie spodziewałem się takiej akcji. Nawet za tysiąc lat, ale cóż właściwie w ogóle Cię nie znam. Duże zaskoczenie.

Miło było. Mam nadzieję, że nie zablokujesz sobie tenchi na stałe i będziesz wpadał potrollić na sb czasem. Dostawałeś za to burę, a teraz będzie tego brakowało ;)

I wanna be the very best, like no one ever was.

Profil PW Email

»Matheo   #5 
Rycerz

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Całej społeczności Tenchi życzę udanego nowego roku i cudownego pijanego sylwestra spędzonego we wspaniałym gronie. Idąc za słowami Kuby Sienkiewicza "jestem nowy roku przynoszę nowe, dobre dni". Więc niech tak będzie, niech ten raczkujący 2011 sprawi wszystkim wiele radości.

Kal jako dawny zielony dawnemu zielonemu z którym nie raz się kłóciłem i nie raz cisnąłem ludziom życzę spełnienia postanowień noworocznych i powodzenia.

Happy New Year

Granatowo Bordowy Świat W Naszych Głowach Od Najmłodszych Lat....

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12