| 513 odpowiedzi w tym temacie |
»Insoolent |
|
Zealota

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
|
| Napisano 17-04-2010, 09:58
|
|
A dla mnie jest idealna! Szczerze mówiąc wygląda lepiej niż to sobie wyobrażałam I to spojrzenie.... @_@ Dokładne odzwierciedlenie wyrazu twarzy mojej postaci Gaspar spisał się na medal!
10/10 Dycha za to, że Shina wygląda lepiej niż w mojej wyobraźni ^^ |
bo ja też chcę mieć posty przedzielane kreską ! |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
|
|
|
»Coltis |
|
Agent

Poziom: Keihai
|
| Napisano 17-04-2010, 18:40
|
|
Bomba! Takiego sukinkota to nawet ja sobie nie wyobrażałem, ale ładnie oddaje jego charakterek ;D Chyba mój 15-minutowy paint się pożegna z miejscem w avku ;P
9/10 za świetną robotę. |
I wanna be the very best, like no one ever was. |
|
|
|
»Insoolent |
|
Zealota

|
| Napisano 17-04-2010, 19:13
|
|
Szczególnie te włosy są zarąbiste |
bo ja też chcę mieć posty przedzielane kreską ! |
| Ostatnio zmieniony przez Insoolent 17-04-2010, 19:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota

|
| Napisano 18-04-2010, 10:20
|
|
| Dwie estetyczne prace, które pokazały Twoje możliwości. Trochę różnią się od wcześniejszych, wydają mi się... Hmmm... Staranniej wykonane. Od razu pragnę zaznaczyć: nic do estetyki nie miałam i nie mam w poprzednich pracach, ale te dwie ostatnie sprawiają wrażenie, że coraz lepiej wiesz jak je robić. Odnoszę wrażenie, że plotę pięć po piętnaście... Hmmm... Reasumując, by dalej nie pogrążać swojej osoby w osobliwych "wydaje mi się", bardzo ładne i miłe dla oka prace ^^ |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
Badyl |
|

|
| Napisano 25-04-2010, 21:23
|
|
O ile do postaci Twitch'a, Altor'a, Kalamir'a, Mistic'a i Necros'a nie ma do czego się doczepić, bo stworzyłeś to wręcz idealnie, o tyle do reszty mogę mieć pewne zastrzeżenia.
A więc od razu przejdę do konkretów:
Curse - to co mi nie gra jest sprawą techniczną, włosy trochę się zlewają z oczami i resztą twarzy, moim zdaniem lepiej by to wyglądało gdyby sama twarz (oczy itp.) była mniej wytłuszczona, wtedy można by zaliczyć tę postać do tych najlepszych. Chociaż może się czepiam 9/10
Coyote - e no tutaj to chyba nie ma co się zastanawiać, fatalnie Ci to wszystko wyszło, tak jakbyś rysował to paintcie i to jeszcze w nie najlepszym stanie, zdecydowanie jedna z gorszych Twoich prac. 6,5/10
Lorgan - bodajże druga wersja, zastrzeżenia mam do oczu, bo są nieco za blisko siebie, można by je nieco zwęzić po bokach i wtedy by było lepiej, ale generalnie jest całkiem dobrze. 8/10
Naoko - prawe oko tej postaci jest jakby nierówne, niesymetryczne do drugiego, gdyby jest tak nieco przybliżyć do drugiego i nieco osunąć w dół wtedy chyba było by perfecto. 8,5/10
Kimen - odnoszę dziwne wrażenie, że ten koleś ma gigantyczne czoło 7/10
Genkaku - tutaj sprawa kreski, wszystko jest zanadto ujednolicone, brak wytłuszczeń kreski, coś bym spróbował jeszcze pokombinować, ale nie razi aż tak bardzo. 9,5/10
Reszta prac 10/10
Pozdrawiam i mam nadzieje, że wymienione przez mnie uwagi nie zrażą Cię |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder

|
|
|
|
^Curse |
|
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
|
|
|
|
»Shiro Kumori |
|
Agent

Poziom: Keihai
|
| Napisano 09-07-2010, 11:57
|
|
| Wprawdzie włosy wyobrażałem sobie trochę inaczej, ale te też pasują. Zgodzę się z Curse, taki "sztuczny" uśmiech pasowałby chyba lepiej. Mimo to bardzo mi się podoba, masz talent, dzięki wielkie. |
| Ostatnio zmieniony przez Shiro Kumori 09-07-2010, 11:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder

|
|
|
|