*Lorgan |
|
Administrator Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
|
|
|
Necros |
|

Poziom: Keihai
|
| Napisano 15-03-2010, 01:19
|
|
Nienajgorzej to skromny eufenizm, zrobić coś z niczego to sztuka... cóż, moje umiejętności graficzne wniosły się na szczyt ze swoją wersją avatara, na szczęście są ludzie którzy umieją pewne rzeczy zrobić o niebo lepiej.
Postać ma charakter. Wygląda jak prawdziwy ZUY człowiek planujący pożeranie dziecięcych zwłok... hm... ekrhm... aż za mocno sugestywne jest to spojrzenie. Jak dla mnie naprawdę udało Ci się stworzyć coś z niczego, wystające z cienia źrenice plus drapieżny uśmiech budzą wątpliwości: patrzy się na ofiarę (no niestety, ale co najwyżej może to być nie za wielkie zwierzę domowe na daną chwilę ), czy uśmiecha się... w specyficzny sposób? Nie wiem, czy inni to odbierają tak jak ja, ale właśnie o coś takiego mi chodziło, żeby to nie było oczywiste jaki jest Necros. Na moją wyobraźnie na pewno podziałało, a że jestem wzrokowcem bardzo mi to ułatwi lepsze wczucie się we własną postać (serio, wizualizacja mi sporo pomaga, szczególnie jeśli jest to całkowicie nowa postać i całe życie "używało" się innej).
Dlatego zasłużenie będzie dać 9/10 za pracę i kij z tym, że mogę być posądzony o brak obiektywizmu .
Dzięki i pozdrawiam |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder

|
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
|
| Napisano 11-04-2010, 17:11
|
|
Nieprzyjemny typ z nieprzyjemnym spojrzeniem. Brrr... Powiało chłodem - mam nadzieję, że moja postać nigdy na niego nie wpadnie. Umarłaby na miejscu ze strachu ^^
Powtarzać się będę, ale widocznie taka moja rola - bardzo dobra praca. |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
»Insoolent |
|
Zealota

Stopień: Gunjin
|
| Napisano 11-04-2010, 21:31
|
|
To co mi się początkowo nie podobało, to już poprawiłeś i nie mam teraz nic kompletnie do zarzucenia Dobra robota |
bo ja też chcę mieć posty przedzielane kreską ! |
|
|
|
^Genkaku |
|
Tyran Bald Prince of Crime

Poziom: Genshu
Stopień: Senshu
|
| Napisano 13-04-2010, 17:37
|
|
hell yeah! ale jestem paskudny idealnie nadaje się do misji szpiegowskich po prostu nie da się mnie nie lubić a poważnie to jest genialnie, podoba mi się, dziękuje ^^ |
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
|
| Napisano 14-04-2010, 10:35
|
|
Ekstra avatar Postacie na tenchi nabierają charakteru , nie ma co Dobrze , że nie ma tendencji , że wszyscy robią się na emo chłopców w wieku gimnazjalnym
Genkaku kojarzy mi się z brytyjskim bokserem o kryminalnej przeszłości Gdybym sam nie miał świetnego avka , zazdrościłbym tego. 10/10 |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
 |
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder

|
|
|
|
»Twitch |
|
Yami

|
| Napisano 16-04-2010, 19:16
|
|
| Bardzo ciekawa praca. Dzięki temu spojrzeniu nadałeś charakteru wizerunkowi przedstawianej dziewczyny. Fryzura też wyszła nienagannie, choć czarne linie na dwóch kosmykach włosów, opadających na twarz mogłyby być jaśniejsze, tak aby się tak nie wyróżniały. Kolejny fajny av, gratuluję. |
Little hell. |
|
|
|
^Curse |
|
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
|
| Napisano 17-04-2010, 02:08
|
|
| Augai napisał/a: | | choć czarne linie na dwóch kosmykach włosów, opadających na twarz mogłyby być jaśniejsze | też tak uważam.
A całość barrrrdzo mi się podoba
Ad. genkaku.. tu z kolei wydaje mi się, że kreska mogłaby być bardziej wyrazista. Ta postać.. poprostu lepiej by wyglądała, gdyby nie była taka.. rozmyta Tutaj daję.. 7/10.
A w przypadku Insoolent: 9/10 |
|
|
|