4 odpowiedzi w tym temacie |
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 31-01-2010, 19:02 Sezon 2009 - Zakończenie!
|
|
Z pewnymi trudnościami, wzlotami oraz upadkami dobiegł końca pierwszy sezon gry Tenchi PBF!
Statystyki wyglądają całkiem obiecująco:
- do gry dołączyło 19 postaci (Sanbetsu 8, Nag 4, Babilon 4 i Khazar 3);
- odbyło się 15 walk, z czego 3 przeciw NPC;
- miały miejsce tylko 3 walkowery;
- stworzono 2 wspaniałe Tankyuu;
- opracowano wiele interesujących lokacji i bohaterów niezależnych.
Wciąż może być dużo lepiej, ale jako autor całkowicie nowej gry, jestem bardzo zadowolony. Jesteście gronem kulturalnych i elokwentnych ludzi, o czym świadczyć może chociażby fakt, że najniższa średnia ocen za zamieszczone walki wynosi aż 4,5! Bardzo wysoko ustawiona poprzeczka
Najaktywniejszymi userami okazali się:
- Kalamir, czyli człowiek, który nabił więcej punktów niż mam postów (537 pkt.);
- Lorgan, czyli ja (290 pkt.);
- Coyote, czyli kojot po angielsku (152 pkt.).
Najsilniejszymi:
- Lorgan ze średnią 8,5944 i 3-ma wygranymi walkami;
- Kalamir ze średnią 7,375 i również 3-ma wygranymi walkami;
- Tsurugiseigi i Naoko ze średnimi 6,5 i po jednej wygranej walce.
Namberłani w każdej z powyższych kategorii dostaną upominki w formie okolicznościowych medali
Czas przejść do kulminacyjnego punktu tematu, czyli ogłoszenia jednego z państw supermocarstwem roku 2009 (1609 w grze ).
Piąte miejsce, ze 108-ma punktami przypadło Yami. Wynik nie jest zaskakujący, zważywszy na to, że do grona przestępców dołączył zaledwie jeden gracz
Czwarte miejsce (120 pkt.) przypadło Babilonowi, a dokładniej Naoko, która podobnie jak Altor w Yami, jako jedyna pchała flagę swojego państwa na szczyt.
Pod numerem trzy znalazło się Sanbetsu ze swoimi 230-ma punktami. Wynik co najmniej zaskakujący ze względu na największą ilość obywateli.
Zaszczytne, drugie miejsce zajął Khazar (232 pkt.), który choć mało liczebny, okazał się dobrze zorganizowany i rządny sukcesu.
No i wreszcie... supermocarstwem roku 2009, z ponad trzykrotną przewagą nad najsilniejszym rywalem, aż 985-ma zgromadzonymi punktami, zostało cesarstwo Nag! Gratuluję pierwszego miejsca wszystkim rycerzom (w tym również i sobie ).
Nagroda zostanie przydzielona w najbliższym czasie
Teraz wybaczcie, ale pędzę wyzerować punktację, zanim pojawią się nowe raporty
Pozdrawiam! |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
»Kalamir |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 31-01-2010, 19:34
|
|
Ha! Wygraliśmy! ...eee... Wygrałem! xD a teraz będę was ownował w nowym sezonie ^^ bo bynajmniej nie zamierzam zadowolić się tym co do tej pory osiągnąłem. Tak więc już wkrótce stoczę kolejne walki oraz zasypię was kolejną porcją opowiadań, które przeczytacie z uśmiechem na pyszczkach (i lufą przy uchu).
Co do nowego sezonu ^^ mam nadzieję, że przybędzie nam kilku sensownych graczy oraz, że starzy wezmą się za swoje karty Chociaż mała szansa, że Irinn dołączy do gry, to nigdy nic nie wiadomo. Mam nadzieję, że chociaż wpadnie na jakiś pomysł przed grudniem xD
A teraz idę układać platynowe płyty chodnikowe na mojej drodze do chwały. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota
Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Posty: 594 Wiek: 33 Dołączyła: 08 Cze 2009 Skąd: z piekła rodem
|
Napisano 01-02-2010, 13:55
|
|
Gratuluję cesarstwu Nag ^^ w sumie takiego wyniku należało się spodziewać. Jednakże... Wraz z zakończeniem sezonu 2009 rozpoczął się sezon 2010 ^^ Zatem życzę sobie i Wam, aby rywalizacja była zdrowa i zacięta.
Mam nadzieję, iż starzy, jak i nowi gracze zasilą nasze szeregi, dzięki czemu będziemy mogli za rok powiedzieć - sezon 2010 był jeszcze lepszy ^^
Pozdrawiam |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
^Genkaku |
|
Tyran Bald Prince of Crime
Stopień: Senshu
Posty: 1227 Wiek: 39 Dołączył: 20 Gru 2009 Skąd: Raszyn/Warszawa
|
Napisano 01-02-2010, 19:05
|
|
Niestety za późno dołączyłem żeby przechylić szalę zwycięstwa na korzyść Sanbetsu, ale w tym sezonie się postaram bardziej |
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
|
Napisano 12-02-2010, 14:05
|
|
Ha! Może nie wygraliśmy tym razem , ale drugie miejsce to i tak jest sukces W tym sezonie skopiemy całą konkurencję, mahahahaha xD
A tak poważnie, gratuluję zwycięzcom, bo sobie zasłużyli (zwłaszcza Kalamir i Lorgan). Szkoda, że mamy tak mało szamanów. Ale w sumie i tak każdy z nich jest na wagę pięciu Sanbetczyków .. bez obrazy chłopaki i dziewczyny
Do zobaczenia na ubitej ziemi |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
|
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 13
|