Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[Ninmu] Świat należy do mnie
 Rozpoczęty przez *Lorgan, 05-11-2009, 19:19
 Zamknięty przez Lorgan, 22-11-2009, 13:08

1 odpowiedzi w tym temacie
*Lorgan   #1 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou

Zasady Ninmu

Usiadłeś/aś w fotelu, popijając gorącą i aromatyczną herbatę.
- Jesteś zainteresowany/a moją propozycją? - zapytał siedzący na przeciwko ciebie mężczyzna.
Nazywał się Jeremiah Colony i uchodził za niezwykle wpływowego businessmana. Spotkaliście się, ponieważ jeden z jego ludzi nawalił w Khazarze i potrzebny był ktoś z zewnątrz do naprawienia jego błędów. Ktoś taki, jak ty.
- Odzyskaj dane, które skradziono mojemu kurierowi, a poza normalnym wynagrodzeniem, zyskasz również wpływowego przyjaciela - zachęcił. - Babilon będzie dla ciebie bezpiecznym azylem.

Wymagania:
• Sporządź wpis na co najmniej 6000 znaków (bez wliczania spacji). Opisz przygodę odbytą w Har, gdzie ukryli się złodzieje z danymi Colony'ego. Są one zawarte w kości pamięci ukrytej w złotym posążku. Nie sposób ich odkodować, jeśli nie posiada się programowania na 4 (gdy warunek ten jest spełniony, należy skontaktować się z administratorem w celu uzyskania dalszych szczegółów). Opis złodziei jest całkowicie zależny od wyobraźni gracza. Pewne jest tylko to, że mają poparcie lokalnych władz i otwarta konfrontacja mogłaby skończyć się bardzo źle. Po wykonaniu zadania, trzeba oczywiście wrócić do Babilonu i oddać przedmiot w ręce prawowitego właściciela.
• Tylko jeden bohater może podjąć się tego Ninmu. Poziom nie jest istotny, ale nie może być to Zealota. Obowiązuje zasada "kto pierwszy, ten lepszy".

Lokacje:
Har

Nagroda:
• 30 pkt.
• Przyjazne stosunki z Jeremiahem Colony.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

»Kalamir   #2 
Yami

Poziom: Genshu

Lorgan: Ninmu zaliczone.
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 22-11-2009, 13:06, w całości zmieniany 2 razy  

Profil PW

Temat zablokowany  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 15