Podoba mi się twoja ostatnia avatarowa passa Jak widać do tego stopnia, że aż zaczęłam komentować
Akurat w tym przypadku mam wrażenie, które inni mieli przy Elenie, tj. poprzedni wizerunek był oryginalny i bardzo pasował do postaci. Ale... ten jest supcio. Mam wrażenie, że stajesz się bardziej konsekwentny jeżeli chodzi o styl grafik. To dobrze Podoba mi się tak samo jak Elena.
Shadow w końcu nie wygląda jak chłopczyk (chciałbym powiedzieć, że tak mi się podobał, ale pewnie to spotkałoby się z dziwnym odzewem...), a jak godny szacunku facet. Ode mnie leci kolejna 10, chociaż jestem ciekaw opinii samego Shadowa
ŚWIETNE! No. Muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. Osobiście jedyne z czym mam problem to bliskość kadru (że tak to nazwę). Z niewiadomego powodu przez to kapelusz przypomina mi czapkę kucharską xD W każdym razie - bardzo mi się podoba, pasuje idealnie do style razem z Eleną (teraz to mnie boli, że nie brałem tego Love story ) Ode mnie w pełni zasłużona dyszka.
10/10
Mam tak samo, jak Curse. Po prostu pierwsza wersja przedstawia tak dobrze Shadowa, że trudno to przebić. Co nie zmienia faktu, że nowa odsłona jest bardzo dobra. Ważne, że podoba się Shadowowi
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią.