Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[TA 2016] Najlepsza moc, lista czarów lub transformacja
 Rozpoczęty przez »Sorata, 04-10-2016, 17:12
 Zamknięty przez Lorgan, 19-10-2016, 10:25

6 odpowiedzi w tym temacie
»Sorata   #1 
Yami

Poziom: Genshu

Ale to nie był koniec niespodzianek. Euforia po pierwszych na Skale narodzinach nie zdążyła jeszcze wygasnąć, gdy nowonarodzone Życie zyskało towarzystwo. Nawet nie tyle istotę, ile sam jej koncept. Przez niezliczone tysiące lat pozostawał właśnie tym – niemym odbiciem ewoluującej materii organicznej. Rósł w siłę razem z nią. Był świadkiem pierwszych świadomych ruchów ogonem, niepewnych kroków na ziemi i zachłyśnięcia się przepełnionym truciznami powietrzem. Był lustrzanym odbiciem Życia, pozbawionym ciała i przez to straszliwie spragnionym odczuwania. Gdy różnorodne formy organiczne zdominowały Skałę, był już niesłychanie potężny i jednocześnie boleśnie świadomy własnej ułomności. Naśladując swoje rodzeństwo podzielił się na wiele części i każdą wysłał, by doświadczała czegoś nowego, rosła, dzieliła się i kształtowała tylko wedle własnej woli.
Niektóre z jego potomków upodobały sobie głębiny oceanów, gdzie niewidoczne radośnie pląsały między trylobitami. Inne jeździły na grzbietach rosnących gadów lub delikatnie dmuchały w cieniutkie skrzydła insektów, by wraz z nimi zwiedzać przestworza. Widoczne tylko dla tych, którym zdecydowały się ukazać, cieszyły się rozkwitem Życia, a przez to, że nie ograniczały ich zasady ewolucji form białkowych, szybko stworzyły kulturę wielokroć bogatszą od swych podopiecznych.

30 1 18 12 17 22 23 20 3 14 7 17 23 20 30 28 12 2 30 1 18 29

Wymagania szczegółowe:

• Głos oddaje się na gracza posiadającego aktywną postać w Tenchi PBF;
• Pod uwagę należy brać tylko czas, który obejmuje Tenchi Awards 2016;
• Gracz musi mieć w pełni uzupełnioną kartę;
• Głos oddany na własną postać jest nieważny.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 06-10-2016, 09:36, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

»oX   #2 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai

Tekkey, dzięki najnowszej mocy w stylu Carnage'a. Widać, że miał plan na postać i udało się go w końcu zrealizować. Jest moc. Fajna moc.

Profil PW Email

»Drax   #3 
Yami

Poziom: Wakamusha

Głos oddaję na oX'a, bo cholernie ciężko mi w głowie ułożyć dobry scenariusz walki przeciwko niemu, właśnie ze względu na jego niewygodne moce.

Per aspera ad astra.

Profil PW Email

»Dann   #4 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Fukutaichou

Tylko czekajcie na mój 3. poziom, to zobaczycie, na kogo warto głosować! :cry:
Ale zapomnijmy o tym... Przyznaję, że gdybym mógł, pewnie zagłosowałbym na Aruika, bo jego moc jest niesamowita. Jako że nie mogę, ktoś inny będzie musiał nacieszyć się głosem. Tym kimś jest... <dun dun dun dun dun><dźwięk złapania pokemona do pokeballa> Drax! Świetna, klimatyczna moc - w dodatku sam nad podobną myślałem, zanim wrzuciłeś kartę :DD
Jak wyżej wspomniano, oX ma bardzo "niewygodne" moce... Od dawna na to narzekam i twierdzę, że go ograniczają. Dlatego na niego oddaję antygłos w tej kategorii! Tak przynajmniej bym zrobił, gdybym mógł. Jako że nie mogę, po prostu głosuję na Draxia :ok:

What's dann cannot be undann ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Profil PW Email

»Sorata   #5 
Yami

Drax bez dwóch zdań. Projekt mocy i jej zastosowanie do spektakularnych opisów wygrywają w moich oczach.

Rozważałem jeszcze Tekkeya, ale symbiont jest frakcją, a opis trzeciego poziomu jest dla mnie troszkę zbyt zawiły.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457
Ostatnio zmieniony przez Sorata 18-10-2016, 09:00, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

^Tekkey   #6 
Generał
Paranoia Agent

Stopień: Shogun

Ja w tym roku postawię na świeżynkę. Nieskomplikowane, a wredne i zabójcze na śmierć. Aż chce się zakrzyknąć - OP'e! To musi być jakaś magia! W zasadzie już mam pomysł, jak użyć Maestro do utłuczenia Akumana. Mały zabieg, szybka amputacja palca czy dwóch... wystarczy nimi dorzucić przez Borg i już możemy bezpośrednio transferować przez Maestro obrażenia. :twisted:

A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~

Profil PW Email

*Lorgan   #7 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou

Mnie lodowate wicherki nie porwały, chociaż pomysł oryginalny i z potencjałem. Może jeszcze się przekonam ;) Tymczasem głos wędruje na konto Tekkeya. Przede wszystkim za to, że dopasował wachlarz możliwości do swojej osobowości i stylu gry. Czekam tylko, aż zawalczy, żeby sprawdzić, czy nie przedobrzył.

Pozdr.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

Temat zablokowany  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 15