Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[Azyl] Gen Bar
 Rozpoczęty przez *Lorgan, 06-11-2015, 12:24

65 odpowiedzi w tym temacie
»Sorata   #41 
Yami

Poziom: Genshu
- Sprawy mają się wręcz cudownie. Zdobyliśmy renomę w mieście - odpowiedział nalewając im obu alkohol. - Dwudziestoletnia brandy będzie chyba odpowiednia?
Trzeci schodek skrzypnął pod czyimś ciężarem.
- O. Jest i Twitch - zareagował Sorata nie odwracając się. - Dzień dobry. Prowadzisz czy nalewamy? - zapytał nowego gościa.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457

Profil PW Email

»Twitch   #42 
Yami

Poziom: Wakamusha
Z reguły jestem bardzo otwartą osobą. Jestem otwarty na zaczepki, wyzwania i zaproszenia, a jeżeli mowa o dobrym alkoholu nie trzeba ani dwa razy powtarzać.
- No witam, witam - zacząłem odwracając się do mojego rozmówcy.
- Mam kierowcę, także śmiało, ale z lodem! - dodałem wyciągając dłoń na przywitanie.

Little hell.

Profil PW

^Genkaku   #43 
Tyran
Bald Prince of Crime

Stopień: Senshu
Genkaku przyjrzał się sceptycznie nowo przybyłemu. Twarz zdawała mu się znajoma i dopiero po dłuższej chwili zdołał wydobyć z pamięci odpowiednie wspomnienie. Khazarczyk wyglądał teraz nieco inaczej, ale Kito był pewny, że brał udział w pierwszym spotkaniu ze Shionem. Najwyraźniej był też bliskim znajomym Soraty, to w jakiś sposób pozwalało udzielić mu niewielkiego kredytu zaufania. Poszukiwacz postanowił na razie nie wtrącać się w rozmowę między tymi dwoma.
Ostatnio zmieniony przez Genkaku 05-02-2016, 12:05, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email Skype

»Sorata   #44 
Yami

Wraz z brzękiem zderzonych szklanek, w powietrzu rozniósł aromat wybornego alkoholu. Fenris zauważył wahanie Genkaku i nie poruszał przy Corsencie żadnych wrażliwych spraw, ograniczając się do niespiesznego referowania spraw baru.
- Dokończę z szefem i zaraz przyjdę, w porządku? - Prośba, mimo słabego zawoalowania podziałała i Teddy poszedł kończyć whisky w boksie na uboczu.
- Kolega. Działa z Szakalami - wyjaśnił na użytek Genkaku - Chętny do pomocy i szybko się rozwija. Może znajdziesz dla niego użytek.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457

Profil PW Email

^Genkaku   #45 
Tyran
Bald Prince of Crime

Stopień: Senshu
- Całkiem możliwe - skomentował. - Nie będę cię zatrzymywał. Możesz załatwić z nim swoje sprawy, a my porozmawiamy później. Miejsce i tak nie nadaje się na omawianie pewnych tematów.

Profil PW Email Skype

»Sorata   #46 
Yami

Uścisnął szefowi dłoń i udał się do Twitcha, po drodze łapiąc butelkę wody. Przysiadł się do znajomego.
- Co cię tu sprowadza?

Profil PW Email

»Twitch   #47 
Yami

Nie spodziewałem się po Soracie znajomości z takim typem jak nadęty i wyniosły łysol z którym go zobaczyłem, ale jeżeli to jego szef to chyba nie miał wyboru. Z drugiej jednak strony...
- Co się tu kurrwa dzieje?! Od kiedy Ty pracujesz sobie od tak w barze? To jakaś przykrywka?

Little hell.

Profil PW

»Sorata   #48 
Yami

Oburzenie Teda było jednocześnie zabawne i odświeżające. Fenrisowi przypomniała się ich pierwsza rozmowa, jeszcze w poprzednim życiu.
- Normalna praca. Legalna. Spokojnie tu, nikt nie próbuje mnie zabić, a goście uwielbiają moje koktajle. Żyć nie umierać.

Profil PW Email

»Twitch   #49 
Yami

Normalnie nie wierzyłem temu co słyszałem. Ten zawsze wycofany, niepokojący typ jakim był Sorata w którym do tego drzemie krwiożercza bestia pracuje sobie w spokoju w barze?
- To mnie zaskoczyłeś. Na prawdę, czegoś takiego się nie spodziewałem po Tobie. Ukrywasz się tu? Ten łysy prócz pracy chroni Cie? - tyle pytań kłębiło mi się w głowie, że nie wiedziałem od czego zacząć. Dostrzegłem jednak pewną szansę.
- Myślisz, że mi też możecie pomóc? - nie wiedziałem jak na to zareaguje. Nie znaliśmy się za dobrze, a do tego obaj mieliśmy za sobą przeszłość, która starała się nas dogonić. No, ale do chuuja, muszę się w końcu ogarnąć, a ktoś taki może mi pomóc. Podjarałem się i mam nadzieję, że nie na marne...

Little hell.

Profil PW

»Sorata   #50 
Yami

Zaskoczenie Twitcha wywołało niemiłe wspomnienia z Khazaru, które Fenris szybko stłumił.
- A co w tym dziwnego? Każdy potrzebuje azylu by odpocząć i lizać rany - odruchowo przetarł stolik ściereczką - Gen? Chroni. I doskonale mu to wychodzi. To dobry przyjaciel - położył nacisk na ostatnie słowo na wypadek, gdyby Twitchowi przyszło do głowy kiedykolwiek zagrozić Kito.
Prośba jak zwykle go zainteresowała. Działanie było jego mocna stroną.
- Zależy z czym tej pomocy potrzebujesz. Za siebie mogę potwierdzić bez wahania. Szefa będziesz musiał przekonywać we własnym zakresie.

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 14