»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 24-09-2015, 14:26 [TA 2015] Najciekawsza moc, transformacja lub lista czarów
|
|
- A więc to jest Nebul, legendarne miasto wojowników.
- Tak powiadają, Henry. Poszukajmy miejsca na nocleg. Może znajdziemy tu jakieś informacje o tym cmentarzu. Chociaż momentami zastanawiam się, czy chcę wiedzieć co Nagijczycy wyprawiali...
Znalezienie przyzwoitego hotelu nie było prostym zadaniem, bowiem w większości domów wciąż mieszkały rodziny ludzi z armii. Po żmudnych poszukiwaniach, miejsce do spania i ciepły napój zaproponowała kobieta o długich, siwych włosach, przysłuchująca się ich rozmowie po kolejnej nieudanej próbie.
- Nazywam się Akira i myślę, że mogę Wam pomóc. Przybyłam do mroźnej krainy z Sanbetsu zaraz po tym, jak wieczna wojna się zakończyła i wszyscy usłyszeli o wielkim sojuszu. Zapraszam do siebie, mieszkam może pięćdziesiąt metrów stąd.
• Gracz musi mieć w pełni uzupełnioną kartę;
• Głos oddany na własną postać jest nieważny. |
Ostatnio zmieniony przez oX 14-10-2015, 16:11, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
»Drax |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
|
Napisano 15-10-2015, 18:26
|
|
Oddaję głos na Coltisa i jego zgniłe czary, które były - o ironio - całkiem fajnym powiewem świeżości |
Per aspera ad astra. |
|
|
|
^Genkaku |
|
Tyran Bald Prince of Crime
Poziom: Genshu
Stopień: Senshu
Posty: 1227 Wiek: 39 Dołączył: 20 Gru 2009 Skąd: Raszyn/Warszawa
|
Napisano 16-10-2015, 13:27
|
|
Dla mnie ta kategoria to pojedynek Dann vs. Tekkey. Na Teczkaja głosowałem w zeszłym roku, dlatego w tym postawię na powiew świeżej krwi (:P) i oddam głos na Dann'a i jego Straszną moc! |
|
|
|
»Sorata |
|
Yami
|
Napisano 16-10-2015, 14:27
|
|
Zdecydowanie Coltis - podszedł do tematu z nietypowej strony i zaprezentował, że Zealota wcale nie jest słabszy w równowadze sił. I wypadł w tym lepiej niż Kaito. |
Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457 |
|
|
|
»Coltis |
|
Agent
Poziom: Keihai
|
Napisano 16-10-2015, 19:21
|
|
Oddaję głos na Danna, który zauroczył mnie sceną medytacji z pomocą swojego Łowcy Strachu. Moc ma ogromny potencjał fabularny i może być źródłem niesamowitych smaczków, zwłaszcza w kolejnych starciach z tymi samymi przeciwnikami. |
I wanna be the very best, like no one ever was. |
|
|
|
»Naoko |
|
Zealota
Stopień: Gunjin
Posty: 594 Wiek: 33 Dołączyła: 08 Cze 2009 Skąd: z piekła rodem
|
Napisano 19-10-2015, 14:58
|
|
Drax ze swoimi fabulous shiny zaklęciami. |
Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią. |
|
|
|
^Coyote |
|
Komandor
Stopień: Shinobi Bushou
|
Napisano 23-10-2015, 12:30
|
|
Rok temu był Sorata to teraz mój drugi faworyt, Coltis. |
"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
|
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
|
Napisano 23-10-2015, 14:02
|
|
Coltis, za niebanalną moc z ogromnym potencjałem, czekamy na dalszą prezentację. |
Little hell. |
|
|
|
^Tekkey |
|
Generał Paranoia Agent
Stopień: Shogun
|
Napisano 31-10-2015, 21:59
|
|
1. W tym roku głos na Coltisa. Ciężko sobie wyobrazić bardziej niszczycielskie zaklęcie (OP w narzeczu Shadowa). Dobrze nadrabia za twoją fizyczną słabość i jak dotąd szczególnie wykazało swoją wielofunkcyjność podczas Podmorskiego Sekretu. Oczywiście stawia cię to w obliczu absurdów fabularnych, jako że po trafieniu każdy twój przeciwnik powinien nieodwołalnie umrzeć. Warto? Liczne nominacje mówią chyba same za siebie.
2. Danon. Nadal odrobinę mierzi mnie dowolność iluzji 0. poziomu, ale kolejna umiejka z 1.! Rozpisałem kiedyś podobną moc dla NPC. Twoja jest dużo bardziej klimatyczna. Trzymam kciuki i życzę równie udanego pomysłu na poziom 2. (może mnie jeszcze na nim zastaniesz po awansie ).
Naprawdę nie wiem czy cieszyć się, że coś tak niezbalansowanego zostało skorygowane, czy zżymać na radykalne edycje już wykorzystywanych mocy. W każdym razie oX traci pozycję Dzikiej Karty. Klauzula wybrańca już nie ma zastosowania. Byłeś bogiem, nadpisującym prawo przyczynowości, stałeś się bardzo celnie strzelającym nadczłowiekiem. Olbrzymi zawód.
Drax uskutecznia w innych kategoriach antygłos, przyłączę się do pomysłu. Matheo, przeczytaj swoją kartę! Słuch absolutny nierówny Słuchowi ABSOLUTNEMU. To nawet nie jest twoja moc (generowanie dźwięku), a jedynie jej pobieżny opis. No i ponownie - radykalna edycja istniejącej mocy. Brawo Wy. |
A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~♥
|
|
|
|
»Dann |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Fukutaichou
|
Napisano 01-11-2015, 00:18
|
|
Tekken, awansuj no ;_;
Na chwilę obecną waham się między Coltisem a właśnie Tekkeyem. Chciałbym zagłosować na remis, ale raczej nie da rady xD No cóż, skoro tak to mój głos leci na konto Coltisa (za rok, Teczkuś, za rok...). |
What's dann cannot be undann ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
|
|