Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

[TA 2015] Najlepszy przegrany
 Rozpoczęty przez »oX, 24-09-2015, 14:23
 Zamknięty przez Lorgan, 07-11-2015, 15:33

12 odpowiedzi w tym temacie
»oX   #1 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai

- Macie to?
- Ciężko powiedzieć... pieprzone wichury wszystko zasłaniają.
- Przejedź parę razy po każdym grobie i coś skleimy!
Galwind. Śnieżna kraina nie zmieniła się ani trochę w porównaniu do dawnych lat. Sylvia wraz z ekipą wyruszyła do zimnego regionu prosto z domu starców, który odwiedziła kilka dni wcześniej. Przekazane przez mężczyznę informacje naprowadziły ją na pewien trop, który skierował reporterkę do kolejnego, i kolejnego, i kolejnego... aż w końcu, po wielu trudach, trafiła na zapomniany przez wszystkich cmentarz.
- Sylvia...?
- Tak, Henry?
- Czemu ktoś chował ludzi w takim miejscu? - Henry poprawił kaptur i, czekając na odpowiedź, cicho liczył że opuszczą krainę mrozu jak najszybciej.
- Podobno nie byli to zwykli ludzie... i nikt nie miał dowiedzieć się o ich istnieniu.

Wymagania szczegółowe:

• Głos oddaje się na konkretnego gracza, a nie na wybrany tekst (chociaż wypada go podać w uzasadnieniu);
• Typować można spośród walk rozegranych w terminie od 01.10.2014 do 01.10.2015
• Można typować wyłącznie graczy, którzy posiadają aktywne postacie;
• Głos oddany na siebie jest nieważny.
Ostatnio zmieniony przez Lorgan 02-11-2015, 13:03, w całości zmieniany 6 razy  

Profil PW Email

^Genkaku   #2 
Tyran
Bald Prince of Crime

Poziom: Genshu
Stopień: Senshu

Oo!!! to jest nowa i dość interesująca kategoria... nie wiem tylko czy dobrze ją rozumiem. Najlepsza z przegranych walk, ale nie głosujemy na konkretny tekst tylko gracza? o0

Kandydatów nasuwa się kilku. Curse napisała kilka dobrych walk, którymi jednak nie dała rady przeciwnikowi. Pit za walkę ze mną, też przychodzi mi na myśl, jako dobry kandydat. No i w końcu Sorata za świetną walkę z Coltisem. Hmm kogo wybrać, kogo wybrać... Myślę, że w ostatecznym rozrachunku będę głosował na Curse! - trzymaj tak dalej dziewczyno i nie zrażaj się! :)

Profil PW Email Skype

»oX   #3 
Rycerz

Stopień: Samurai

Curse za walkę z Lockheart'em. ;)

Profil PW Email

»Drax   #4 
Yami

Poziom: Wakamusha

Oddaję głos na Soratę, który poległ w walce z Coltisem :) Szkoda, że to było jego ostatnie starcie, bo niewiele mu brakuje do tego upragnionego 3 poziomu.

Per aspera ad astra.
Ostatnio zmieniony przez Drax 15-10-2015, 18:30, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

»Dann   #5 
Rycerz

Stopień: Fukutaichou

Waham się między Curse i Pitem. Curse za walkę z Tekkeyem, Pit oczywiście za Gena (w pewnym stopniu też Coyota). Ostatecznie skłaniam się jednak ku Pitowi, ponieważ czuję się współodpowiedzialny za jego przegraną przeciw Łysolkowi ^^

Profil PW Email

»Naoko   #6 
Zealota

Stopień: Gunjin

Sorata za walkę z Cooltitsem.

Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią.

Profil PW WWW

»Sorata   #7 
Yami

Dziwna jest dla mnie ta kategoria. Traktując to najbardziej łopatologicznie - Pit, za przegraną z Genkaku o 0,5 punktu, wpadkę z Coyote'em i własne wyśrubowane wymagania. Wyluzuj - czasem mam wrażenie, że czytelnicy traktują cię o niebo łaskawiej niż ty sam siebie.

Kryteria oceny walk: Klimat 4/10 Mechanika 3/10 Warsztat 3/10. W razie wątpliwości - konsultuj. Pomoc: https://tenchi.pl/viewtopic.php?p=17457#17457
Ostatnio zmieniony przez Sorata 23-10-2015, 11:50, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

^Coyote   #8 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou

Już mam dość kategorii najgorszego gracza i każda kolejna dla przegrywów tylko mnie mierzi. Nie tylko na tej grze taka tendencja się tworzy. Co to znaczy najlepszy przegrany? Przegrany to przegrany. Pusty głos leci.

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Twitch   #9 
Yami

Coyote napisał/a:
Już mam dość kategorii najgorszego gracza i każda kolejna dla przegrywów tylko mnie mierzi. Nie tylko na tej grze taka tendencja się tworzy. Co to znaczy najlepszy przegrany? Przegrany to przegrany. Pusty głos leci.

Zgadzam się. Nie pojawiła się kategoria na najfajniej zrealizowany pomysł walki, na najciekawszą walkę, a kolejna kategoria dla przegranego, przecież jest również tęczowy banan. Nic mi tu nie przychodzi do głowy, pusty głos.

Little hell.

Profil PW

^Tekkey   #10 
Generał
Paranoia Agent

Stopień: Shogun

Tu zastanawiałem się między Soratą a Pitem. Ostatecznie przeważył detal. To trochę przykre, że tę wspaniale napisaną walkę pamiętam głównie z powodu motywu, który zupełnie mnie nie przekonał.
Głos na Pita. Dwie zbliżone do zwycięstwa porażki, a i tak zdołał je wykorzystać do uzyskania nominacji w kategorii TA. I ten farciarz nadal narzeka… XD

A mogę zrobić wszystko! Wystarczy Twoja krew.~

Profil PW Email

Temat zablokowany  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 16