Rucka Rucka Ali - Amerykański satyryk, raper ... a co ja się będę powtarzał
"Rucka Rucka Ali (ur. 27 stycznia 1987) − amerykański raper, satyryk, piosenkarz i komik najbardziej znany z parodii znanych piosenek jakie publikował na serwisie YouTube. Został jednym z najpopularniejszych artystów na tym serwisie, gdzie jego piosenki takie jak "Ching Chang Chong", "Ima Korean", "Justin's Beaver" i "Ebola (La La)" miały ponad 100 milionów odsłon.
Kontrowersje:
Dużo krytyki spadło na Aliego z powodu występowania rasizmu w jego utworach. Jego teledyski i kanały na YouTube są często usuwane (18 razy od początku kariery) z powodu naruszenia warunków użytkowania, ale są wrzucane po raz kolejny poprzez jego fanów, którzy nazywają siebie Nuckas."Wikipedia
Generalnie dla mnie facet jest prześmieszny. Do granic absurdu wyśmiewa wszystko i wszystkich. Robi to totalnie bez zahamowań. Obrywa się i Azjatą, Murzynom, Białym generalnie jest w stanie obśmiać wszystko i wszystkich. Do mnie taki humor przemawia z prostej przyczyny. Dożyliśmy czasów gdy człowiek krępuję się np. słowa murzyn by nie zostać posądzony o rasizm, a ten chłopak ma to gdzieś i potrafi w jednej piosence obśmiać Polaków i Niemców by następnych wersach uderzyć w Żydów i Arabów.