Tak oto doczekaliśmy się pierwszych odcinków animowanej wersji SUPERNATURAL o której mówimy już od wielu miesięcy. Opóźniałem newsa przez prawie tydzień z nadzieją, że pojawia się odcinki z JAPaudio i super jak na anime przystało. Tymczasem zapoznałem się z japońską wersją na youtube a później dowiedziałem się, że w amerykańskim audio Samowi podkłada głos Jared Padalecki (oryginalny Sam Winchester). Nie dziwiłem się już, że nikt nie chce robić napisów pod wersję japońską i sam również dorwałem się do wersji amerykańskiej.
Wyszło już 6 odcinków, ale podaje link tylko do przyzwoitego ripu, jeśli chcecie szybko pozostałem 2 odcinki to musicie sobie sami googlować juz oglądać na youtube.
Ostatnio zmieniony przez Kalamir 01-03-2011, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie wznowiłem oglądanie właściwego serialu, więc mam dodatkową motywację, żeby zabrać się za wersję animowaną Oby okazała się lepsza niż pozostałe adaptacje hitów zza oceanu...
Chyba nikt nie oglądał w końcu. Mi się nie chciało za to zabierać z uwagi na [ cenzura ] w wersjach językowych i też sam fakt, że fabuła jest ta sama co w pierwszych sezonach tyle, że z 40 minutowych odcinków zrobiono 20 minutowe.