Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Supernatural MADHOUSE trailer
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 12-10-2010, 18:29

3 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu
Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more

Piosenką KANSAS z roku '73 rozpoczyna się 2 sezon jednego z najpopularniejszych seriali ostatnich lat. Od tamtej pory słyszymy ten kawałem niemal każdej jesieni przy premierze kolejnych sezonów. Podczas gdy w USA ma miejsce emisja finałowego sezonu "supernatural" MADHOUSE nareszcie wypuścił pełny trailer japońskiego remake'u. Nie dziwota więc, że motywem przewodnim ponownie okazała się piosenka "Carry on my wayward son". Na filmie widzimy najbardziej kultowe sceny z pierwszych dwóch sezonów, w trakcie którym bracia Sam i Dean polują na najgroźniejsze potwory znane z ludowych folklorów.

trailer - http://www.youtube.com/watch?v=kkzFnQBV5Hs

Profil PW

*Lorgan   #2 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Bardzo kiepski design Deana. Sam wygląda mniej więcej tak, jak powinien. Japońska wersja największego serialowego szlagiera kiepska... ale i tak buduje klimat :DD

Anime nie będzie zapewne najwyższych lotów, ale i tak je obejrzę. Dla zasady, w hołdzie genialnemu amerykańskiemu serialowi :DD

Pzdr.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

»Twitch   #3 
Yami

Poziom: Wakamusha
Ciekaw byłem jak to będzie wyglądać i głównie interesował mnie desing głównych postaci, ale jak patrzę na Deana... Co to za klucha? Jak będę miał możliwość to pewnie obejrzę coś, ale ze sporym przymrużeniem oka, a szkoda bo mogło być ciekawiej.

Little hell.

Profil PW

»oX   #4 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
Ooo Supernatural anime.. Fajna sprawa, ale obejrzałem trailer i tak średnio ogólnie. Dean jak Dean, nie tak przystojny jak powinien xD. Sam to już inna bajka, wygląda fajnie. No ale, ale.. Supernatural to dla mnie tylko i wyłącznie serial TV, nie wiem czy chcę obejrzeć anime ;) . Chyba za bardzo by mnie bolało to, jakby narysowali moją śliczną Impale..

Ogólnie sprawa fajna, pewnie też obejrzę z ciekawości, ale wątpię, że mi się spodoba :) Zobaczymy.. Nie jestem w temacie ogólnie od dłuższego czasu, więc nawet nie wiem kiedy to coś ma wyjść.. Ale ogólnie fajnie się dowiedzieć. Nie widziałem żadnej reklamy czy coś, a szkoda ;)

pzdr.

btw. czeeeeeeeeeeść Wam :*

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12