3 odpowiedzi w tym temacie |
»Kalamir |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 12-10-2010, 18:29 Supernatural MADHOUSE trailer
|
|
Carry on my wayward son
There'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Don't you cry no more
Piosenką KANSAS z roku '73 rozpoczyna się 2 sezon jednego z najpopularniejszych seriali ostatnich lat. Od tamtej pory słyszymy ten kawałem niemal każdej jesieni przy premierze kolejnych sezonów. Podczas gdy w USA ma miejsce emisja finałowego sezonu "supernatural" MADHOUSE nareszcie wypuścił pełny trailer japońskiego remake'u. Nie dziwota więc, że motywem przewodnim ponownie okazała się piosenka "Carry on my wayward son". Na filmie widzimy najbardziej kultowe sceny z pierwszych dwóch sezonów, w trakcie którym bracia Sam i Dean polują na najgroźniejsze potwory znane z ludowych folklorów.
trailer - http://www.youtube.com/watch?v=kkzFnQBV5Hs |
|
|
|
|
*Lorgan |
|
Administrator Exceeder
Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
|
Napisano 12-10-2010, 18:36
|
|
Bardzo kiepski design Deana. Sam wygląda mniej więcej tak, jak powinien. Japońska wersja największego serialowego szlagiera kiepska... ale i tak buduje klimat
Anime nie będzie zapewne najwyższych lotów, ale i tak je obejrzę. Dla zasady, w hołdzie genialnemu amerykańskiemu serialowi
Pzdr. |
Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.
Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie |
|
|
|
»Twitch |
|
Yami
Poziom: Wakamusha
|
Napisano 18-10-2010, 10:33
|
|
Ciekaw byłem jak to będzie wyglądać i głównie interesował mnie desing głównych postaci, ale jak patrzę na Deana... Co to za klucha? Jak będę miał możliwość to pewnie obejrzę coś, ale ze sporym przymrużeniem oka, a szkoda bo mogło być ciekawiej. |
Little hell. |
|
|
|
»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 21-10-2010, 12:50
|
|
Ooo Supernatural anime.. Fajna sprawa, ale obejrzałem trailer i tak średnio ogólnie. Dean jak Dean, nie tak przystojny jak powinien xD. Sam to już inna bajka, wygląda fajnie. No ale, ale.. Supernatural to dla mnie tylko i wyłącznie serial TV, nie wiem czy chcę obejrzeć anime . Chyba za bardzo by mnie bolało to, jakby narysowali moją śliczną Impale..
Ogólnie sprawa fajna, pewnie też obejrzę z ciekawości, ale wątpię, że mi się spodoba Zobaczymy.. Nie jestem w temacie ogólnie od dłuższego czasu, więc nawet nie wiem kiedy to coś ma wyjść.. Ale ogólnie fajnie się dowiedzieć. Nie widziałem żadnej reklamy czy coś, a szkoda
pzdr.
btw. czeeeeeeeeeeść Wam :* |
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 12
|