Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Naruto: pytania i odpowiedzi
 Rozpoczęty przez »Twitch, 01-09-2010, 11:45
 Przesunięty przez Lorgan, 28-03-2016, 19:27

5 odpowiedzi w tym temacie
»Twitch   #1 
Yami

Poziom: Wakamusha
W ostatnim chapterze pokazany został czwarty Mizukage mający w sobie 3-ogoniastego. Na TYM obrazku przedstawieni zostali wszyscy Hostowie. I tu pojawia się moje pierwsze pytanie. Do tej pory nie pojawiła się żadna wzmianka odnośnie 4- i 5-ogoniastego, prawda?
I mógłby ktoś wskazać mi chaptery w których pojawili się 6- i 7-ogoniaści?

Little hell.

Profil PW

»Kalamir   #2 
Yami

Poziom: Genshu
Utakata chapter 515
Fū tak samo

Wcześniej pojawili się w którymś artbooku na rysunku Kishimoto, tak pojawiają się tylko w anime.

Profil PW

»Zero   #3 
Agent

Poziom: Keihai
A mnie zastanawia to:

http://www.mangareader.ne...hapter-503.html

Minato powiedział, że może zapieczętować tylko połowę mocy 9 ogoniastego w Naruto, drugą część weźmie na siebie. To znaczy - Kurama po zamknięciu w Naruto jest słabszy niż pierwotnie był i wraz ze śmiercią 4 Hokage stracił 50% swojej mocy? Czy może źle zrozumiałem (wątpie, bo przecież mówi 'I will permamently seal half of Fox's power along myself') i chodziło o to, że Yondaime nie był w stanie poradzić sobie z tak wielką czakrą do zapieczętowania i musiał się poświęcić, by poskromić bestię?
Ostatnio zmieniony przez Zero 23-11-2012, 23:35, w całości zmieniany 2 razy  

Profil PW Email

»Kalamir   #4 
Yami

Zero, przeczytaj sobie jeszcze raz - ten Kyuubi co jest w naruto jest jakieś dwa razy mniejszy niż oryginał.

Profil PW

^Coyote   #5 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
Kalamir, a to nie jest tak że już ojciec Naruto zwrócił mu moc wcześniej?

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Zero   #6 
Agent

Poziom: Keihai
Rozmawiałem o tym ostatnio i doszedłem z Cyclopsem do wniosku, że to by było bez sensu żeby lis stracił połowę swojej mocy. Było wspominane że jego czakra jest praktycznie nielimitowana, plus przecież każdy ma moc do jej regeneracji. Plus jak wspomniałeś Coyote, wydaje mi się że jak starszy Naruto pojawił się tuż przed opanowaniem Kuramy i potem zniknął to czakra którą on przechowywał wróciła do wykorzystania przez Naruto. Niestety, autor trochę to pogmatwał i nie wyjaśnił.

Btw, Kurama wcale nie wydaje mi się znów aż tak mały. Na tle z Hachibim są równi (w mandze), a nie możemy porównac czy przy ataku na wioskę z początku serii był np. od niego większy.
Ostatnio zmieniony przez Zero 08-12-2012, 11:22, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 16