Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Tekken 7 - mamy już trailer
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 13-11-2014, 11:32

2 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu
Tekken 7 trailer Dosłownie kilka godzin temu pojawił się trailer 7 częsci Tekkena, streamowany przez Bandai Namco Games.
Na video możemy zobaczyć pierwsze efekty na silniku Unreal Engine 4, nowe postacie: Claudio i Katarina, oraz nowy system "Power Crash" oraz "Rage Arts". "Power Crash" pozwala przeprowadzać widowiskowe kontry. "Rage Arts" to kombinacje przeprowadzone gdy wejdziemy postacią w system gniewu-rage.
Premiera w lutym.

Profil PW

»oX   #2 
Rycerz

Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
Może gdybym w końcu ogarnął jak grać w Tekkena, to bym się zaopatrzył... chociaż cena pewnie nie będzie zachęcająca. Ostatnio męczyłem szóstkę razem ze znajomymi. Głównie polega to na waleniu w guziki bezsensu i raz na godzinę jakieś dobre kombo :DD

Chociaż nie powiem, fajnie mi się ogląda jak naprawdę powinno się w to grać xD Tekken to na pewno nieodłączna część dobrej domówki.. przy piwku ponawalać z kumplami - kupa śmiechu. Szczególnie jak ktoś wybierze Kangura i mówi "Ty jak mogę młodym napier***?" i takie tam...

No cóż, moze się przekonam :DD Ci, którzy czują te klimaty i w ogóle - warto? Czy nie ma dużych różnic od poprzedniej części? (poza tym co wypisał Kal)

Profil PW Email

»Coltis   #3 
Agent

Poziom: Keihai
Hmm, po tym co napisał Kal widzę, że Tekken zmierza w kierunku wyznaczonym przez nowe odsłony SF i Mortala - zaraz nie będzie bijatyki bez superów pod jednym przyciskiem, pasków energii i super duper breaków robionych przy pomocy tychże. To niekoniecznie źle, tak ogólnie. W takim "Injustice" to się doskonale sprawdza i wpisuje w klimat. Mimo wszystko jednak Tekken stronił od podobnych rozwiązań, co było niejako trademarkiem serii.

W Tekkena 7 nie pogram, bo nie mam na czym (i koledzy też nie mają), chociaż w 5tkę chętnie ładuję na poczciwym PS2. Pewnie gdybym miał jak, to bym grał. Ogólnie jestem wielkim fanem bijatyk wszelakiej maści.

I wanna be the very best, like no one ever was.

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13