3 odpowiedzi w tym temacie |
»Kalamir |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 03-10-2014, 17:05 Hajime no Ippo trafia na ps3
|
|
Bandai Namco Games rozpoczeło streaming teasera promującego Hajime no Ippo: The Fighting! PlayStation 3 na podstawie mega popularnej mangi George'a Morikawy. Gra uczci 25 lecie wydawanie mangi, na filmie można zobaczyć system walki oraz postacie, które się pojawią.
Gra odtworzy fabułę mangi z pełnym udźwiękowieniem najsłynniejszych scen. Także dzięki odblokowanym trybom gry będzie można obejrzeć sceny, których w oryginalnej mandze nigdy nie było.
Gra pojawi się 11 grudnia. Jej koszt to 7,600 yenów (około 240 zł), pierwsze kopie będą posiadały kody na kostiumy:
Takamura, zniszczona fryzura w trakcie walki z Hawkiem
Kimura z naładowanymi prądem włosami,
Aoki, pomalowany pastą do butów aby wyglądał jak murzyn
Date, młody, wciąż z długimi włosami.
Trailer - teaser |
|
|
|
|
Bunio |
|
|
Napisano 03-10-2014, 17:53
|
|
Gra sama w sobie nie jest z tego co widzę zbyt ambitna, ale to się przy tym tytule nie liczy : )
Widzę tu dużo smaczków, które mnie ominą niestety nie posiadam ps3 |
|
|
|
»oX |
|
Rycerz
Poziom: Ikkitousen
Stopień: Samurai
|
Napisano 30-11-2014, 14:39
|
|
Szkoda, że mało gameplaya w tym zwiastunie, ale i tak bym się pokusił. Jedyny problem jest taki, że mam xpudło zamiast plejki. Jaka jest szansa na wydanie na xboxa? I w jakim języku? Po przeczytaniu komentarzy na jakimś zagranicznym forum wnioskuję, że trzeba będzie importować (przynajmniej do kraju, z którego dane osoby pisały).
11 dni do premiery, a tak mało wiem Serio, wydadzą to tylko na plejke? Byłoby niefajnie. Chociaż nie powiem, w przyszłości chętnie bym się zaopatrzył w ps4, ale to jeszcze dłuuuuugi czas. |
|
|
|
»Kalamir |
|
Yami
Poziom: Genshu
|
Napisano 30-11-2014, 16:17
|
|
Na bank gra będzie dostępna i w Polsce. Ippo na Ps2 obie części można było kupić normalnie w media markt bardzo długo więc i ta część będzie dostępna pewnie. |
|
|
|
|
| Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12
|