W ostatnim czasie wiele mówi się o adaptacji Shingeki no Kyojin chociaż z samego planu nie dociera do nas wiele informacji. Tym razem zamiast ploteczek, dostaliśmy obszerną galerię posterów prezentujących wygląd poszczególnych postaci kluczowych dla serii/filmu/mangi.
1) Postacie ekskluzywne dla filmu - tragedżyn. Będzie to samo co zrobili z Gantzem najprawdopodobniej (tam akurat posklejali kilka postaci w jedną, pomieszali czasy w których łowcy alienów byli w drużynie itd.). Niepotrzebne zmiany. Obym się mylił, ale ten film już jest udupiony.
2) Z obsady w sumie tylko Armin oddaje Armina. Mikasa i Eren jakoś się prześlizgują. Nie ma Rivaille'a, a Jean (mój faworyt) jest z dupy wzięty i wygląda raczej jak ten mały łysy (Springer).
Chyba brakuje mi tego, żeby film był koprodukcją i obsadzał europejczyków w niektórych rolach.
Nie widzę też trzonu obsady z głównych wątków (choćby specjalni tytani i Pixis, którego z powodzeniem mógłby zagrać Patrick Stewart xD).
I wanna be the very best, like no one ever was.
Ostatnio zmieniony przez Coltis 21-11-2014, 21:23, w całości zmieniany 2 razy
Będzie to samo co zrobili z Gantzem najprawdopodobniej
wiesz...przeczytałem całą mangę gantz i obejrzałem oba filmy i pomijając Kenshina uważam, ze to najlepsza adaptacja jaką widziałem. Jeżeli ten film będzie w połowie gantzowaty to ja się bardzo cieszę.