Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Sint Seiya: Film już w czerwcu 2013
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 10-10-2012, 10:18

2 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu
Tak. Po tylu latach wspaniałe, rewelacyjne, zaskakujące i heteroseksualne Saint Seiya wciąż dominuje w rankingach popularności (tak! fani! jednoczmy się i zwyciężajmy!). Po dwóch nowych seriach animowanych: wspaniałym Lost Canvas i pożałowania godnej omedze, nadszedł czas na pierwszy film 3D w CGI z czymś co prezes projektu nazwał 'top-level budget'. Głośno mówi się też o nowej niezależnej serii telewizyjnej oraz pokazie filmu w Cannes we Francji.

Pierwsze zapowiedzi mówią o premierze w czerwcu 2013.

Profil PW

»Graversh   #2 
Agent

Poziom: Keihai
Saint Seiya kojarzę z dawnych czasów jako Rycerzy Zodiaku. Wtedy pamiętam, że było to jedno z ciekawszych anime z jakimi miałem okazję się spotkać. Później oglądałem jeszcze Hades Chapter i miało to lepszy klimat oraz bardziej mi się podobało niż saga z Posejdonem.
Bardzo ciekaw jestem jak zaprezentują poszczególne zbroje. Wiadomo coś więcej na temat fabuły?

Edit: Sprawdziłem, że to news sprzed 2 lat... Poszukam już czegoś sam :)
Ostatnio zmieniony przez Graversh 25-10-2014, 15:13, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

»Kalamir   #3 
Yami

Poziom: Genshu
dobrze, że przypomniałeś, projekt przesunięty aż do tego roku był http://en.wikipedia.org/w...nd_of_Sanctuary

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 13