Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

"Dragon Ball" wraca do kin!
 Rozpoczęty przez ^Pit, 11-08-2012, 20:43
 Przesunięty przez Lorgan, 11-08-2012, 21:52

2 odpowiedzi w tym temacie
^Pit   #1 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Seikigun Bushou
Fani starego króla shounenów mogą powoli szykować szampany, gdyż wiosną następnego roku czeka ich prawdziwa uczta.
Wszystko zaczęło się, kiedy nie tak dawno temu pojawiła się strona, promująca tajemniczy "Project Dragon". Zaraz potem wystartowała strona odliczająca czas do premiery trailera. Gdy to się zakończyło, strona otrzymała konkretną domenę o wymownie brzmiącym tytule http://www.dragonball2013.com/ . Zbiegło się to z opublikowanym w 33 numerze Weekly Shouen Jumpa komentarzem samego Akiry Toriyamy, który to potwierdził, że bierze czynny udział w kreowaniu scenariusza, a także dodał, iż "film będzie posiadał klimat oryginału z paroma świeżymi rozwiązaniami"
Nowy, czternasty już film kinowy Dragon Ball Z nie ma jeszcze dokładnej fabuły; wiadomo na razie, iż zostanie on osadzony w okresie dziesięciu lat, które minęły od pokonania Kid Buu aż do 28 Tenkaichi Budokai.
Premiera w Japonii - 30 Marca 2013 roku!

Angielska strona Wiki na temat filmu
Trailer
Ostatnio zmieniony przez Pit 12-08-2012, 12:04, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW Email

»Twitch   #2 
Yami

Poziom: Wakamusha
Widziałem już wcześniej trailer, jak tylko się pojawił. Jak dla mnie świetnie będzie jak Goku będzie w animowanej wersji, a nie ,,niedorozwiniętej". Ogólnie zaskoczyła mnie pozytywnie też informacja o tym, że Akira współpracuje przy tym. Czekam, czekam ;)

Profil PW

»Kalamir   #3 
Yami

Poziom: Genshu
Boożeeee niech tylko kreska będzie mangowo-serialowa, bo ten niedorozwinięty styl cukierkowatych produkcji z roku 2010 wołał o pomstę do nieba -_-----

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14