Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Premiera: Wolverine
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 12-01-2011, 18:34
 Przesunięty przez Lorgan, 12-01-2011, 18:34

6 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu

Wolverine, czyli drugi tytuł Marvela przekazany Mad House zadebiutował w grudniu i raczyć nas będzie nowymi odcinkami w nowym roku. Producenci postanowili na swój własny sposób opowiedzieć o epizodzie dotyczącym Logana i Japonii. Oznacza to wiele samurajskiego klimatu w stylu Kurosawy. Niestety, pierwsze reakcje fanów nie były zbyt gorące, sceptycy zapowiadają porażkę większą niż równie świeży Iron Man. Zapraszamy do oglądania.

Profil PW

^Coyote   #2 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
Obejrzałem pierwszy odcinek i nie jest wcale tak źle .. Oczywiście to nie normalny Marvel ale publiczność też nie jest przecież normalna (japońskie freaki :P ) więc nie ma się czemu dziwić. Prygody będą pewnie zupełnie inne i będzie można zobaczyć coś ciekawego , czego nie było w żadnych komiksach. I chyba o to chodzi. Lepiej nowe niż kolejny remake ;)

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Kalamir   #3 
Yami

ja jestem na 6 odcinku i na razie nie wiem czy dojdę dalej. Omega Red był spoko, ale Japończycy wprowadzają tyle debilizmów, że ciężko to zdzierżyć. Logan wyciąga z przedramienia szpony więc wymyślili Japończyka, który wyciąga z przedramienia katanę. Serio? SERIOOO???? Katanę z przedramienia? ... F you. Wyciągnij se ją z dupy. Na serio nie wiem czy dam radę dalej. Nie wspominając o tym, że fajne pojawienie się Cyclopsa kończy się spadkiem akcji i przeniesieniem ją do durnych realiów.

Profil PW

^Coyote   #4 
Komandor

Kalamir napisał/a:
Logan wyciąga z przedramienia szpony więc wymyślili Japończyka, który wyciąga z przedramienia katanę. Serio? SERIOOO???? Katanę z przedramienia?

To aż takie straszne? Nie rozumiem czemu przeżywasz taką głupotę :P Przypomnij sobie lepiej ninję walczącego siedmioma katanami w Naruciaku. Po prostu nie patrz na to jak na komiks tylko jak na normalne anime :P

Profil PW Email WWW

»Kalamir   #5 
Yami

Coyote, cos co ma wiele sensu i wrecz jest bardzo logiczne - porusza tematy bardzo aktualne i poważne - zostaje przemienione na nierzrozumiał u y syf jakonczykow... nie... tu nie ma tolerancji - to onich chwycili zły temat ;/ a nie ja miałem za duze oczekiwania

niezrozumiały (absurdalny )i nieklimatyczny syf - to jest najtrafniejsze podsumowanie tych posranych pomysłów.

za błedy przepraszam, pisałem po pijaku (przynammniej wiemy, ze nie mogłem kłmać)

edit:
Cytat:
X-men poruszają tematy aktualne i poważne? Chyba tylko rasizm
chyba tylko nie

Ostatnio zmieniony przez Kalamir 11-04-2011, 12:22, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW

^Coyote   #6 
Komandor

Kalamir napisał/a:
porusza tematy bardzo aktualne i poważne

X-men poruszają tematy aktualne i poważne? Chyba tylko rasizm :P ale to męczą wszędzie :P Nie rób z rozrywki nauki :P P Mi tam nie przeszkadza jak muszę na coś spojrzeć z przymrużeniem oka :D

Profil PW Email WWW

»Kalamir   #7 
Yami

Coyote napisał/a:
Nie rób z rozrywki nauki
no w takim temacie to jest raczej niemozliwe. Nie zmienia to faktu, że Japo wrzucili do klasycznej konwencji tonę gówna wyrażonego poprzez setki absurdów, które udowadniają, że nie powinno się im dawać do ręki niczego co pochodzi z europy i zachodu. Wystarczająco spartaczyli batmana :/ ale po wynikach i gównianych notach jakie zdobywają wątpię by madhouse dostał kiedykolwiek coś jeszcze. Niestety marvel podpisał umowę również na blade'a xD hahaha

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 14