Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

The Lost Canvas - Meiou Shinwa Dai-2-Shou PREMIERA 1&2
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 24-02-2011, 16:38

5 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu
Pod koniec XVIII wieku w Europie toczy się sekretny konflikt między boginią Ateną a bogiem Hadesem. Po jednej stronie stoją Sainci, młodzi chłopcy broniący swego świata przed zagładą. Po drugiej stronie stoją Spectersi, upadłe dusze skuszone wizją życia wiecznego. Obie strony konfliktu rzucą się do boju bez żadnych zahamowań. Rozgorzeje bitwa jakiej świat dotąd nie widział.

Tymczasem młody Saint Tenma opuszcza Greckie Sanktuarium by znaleźć sposób na uratowanie przyjaciela z dzieciństwa, którego ciało zostało opętane przez samego Hadesa. Początek wędrówki kieruje go do Martwego Lasu gdzie już czeka zasadzka...

Saint Seiya LOST CANVAS to suwerenna pozycja, która nie wymaga znajomości innych serii "Saint Seiya". Ściślej mówiąc jest prequelem oryginału i opowiada o poprzedniej świętej wojnie, która toczyła się ponad 270 lat przed prawidłową akcją mangi Kurumady.

[HorribleSubs] Saint Seiya The Lost Canvas - 15 [720p].mkv - [ Torrent ]
[HorribleSubs] Saint Seiya The Lost Canvas - 15 [480p].mkv - [ Torrent ]
[HorribleSubs] Saint Seiya The Lost Canvas - 14 [720p].mkv - [ Torrent ]
[HorribleSubs] Saint Seiya The Lost Canvas - 14 [480p].mkv - [ Torrent ]

Inne releas'y tutaj
Ostatnio zmieniony przez Kalamir 25-02-2011, 13:40, w całości zmieniany 3 razy  

Profil PW

»Twitch   #2 
Yami

Poziom: Wakamusha
To teraz będą wychodzić odcinki systematycznie, czy póki co te 2 i znów przerwa?
A można gdzieś to ściągnąć przez megaupload lub na necie obejrzeć?

Little hell.

Profil PW

»Kalamir   #3 
Yami

Twitch, one zawsze wychodzą systematycznie. Średnio co dwa miesiące jest premiera blu-ray z dwoma odcinkami. To nie jest jakaś gówniana seria TV od studia pierot tylko wysokobudżetowa produkcja OVA. Produkcja zajmuje mnóstwo czasu ale w efekcie jest czym oko nacieszyć.

Profil PW

»Twitch   #4 
Yami

Wiem co to jest :P
Tyle, że od jakiegoś czasu ciężko było w sieci znaleźć odcinki, stąd i pytanie.

Little hell.

Profil PW

»Kalamir   #5 
Yami

Twitch, przeczytaj newsy i Newsy. Czego chciałeś znaleźć odcinki, skoro seria została zakończona?

Profil PW

»Twitch   #6 
Yami

Kalamirze mi właśnie chodziło o drugą serię, o kontynuację. Wiedziałem, że ma się pojawić, sam o tym pisałeś, tylko nie mogłem nic znaleźć na ten temat ;p

Kalamir: Twitch, nie pogrążaj się, wszystkie informacje były podane w newsach zlinkowanych u góry łącznie z datą premiery a same linki wrzuciłem kilka minut po tym jak pojawiły się w internecie. Wytłumaczysz mi jeszcze raz czego dokładnie nie mogłeś znaleźć? xD

E: Odcinków do obejrzenia online ;)

Little hell.

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12