Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Iron Man premiera!
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 04-10-2010, 18:02

2 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu

I oto nadszedł czas na długo oczekiwaną premierę "Iron Man" w wersji klasycznego anime prosto od MadHouse. Odcinek zapowiedziany był na 1 października, co oznacza, że po weekendzie poczekaliśmy się solidnego rawa od Leopard oraz kilka pierwszych tłumaczeń. W tym również pierwszych subów polskich dostępnych w serwisie ANSI. Pozostaje czekać na kolejne 11 odcinków.

Torrent ep01 HD [Leopard-Raws]

Profil PW

»Kalamir   #2 
Yami

Poziom: Genshu
Jeśli jakieś osoby są zainteresowane tą produkcją to informuje, że 8-smego miała miejsce premiera kolejnego epka

Torrent ep02 HD [Leopard-Raws]

Profil PW

»Twitch   #3 
Yami

Poziom: Wakamusha
Właśnie obejrzałem 1 odcinek Iron Mana w wersji anime. Pierwsze wrażenie raczej kiepskie. Przeszkadza mi, że wszystko w koło ma te ,,błyszczenie", na twarzach, ubraniach, włosach, wszystkim. Brak poczucia humoru charakterystycznego dla Tonego Starka. Czy Japończycy poważnie myślą, że szyderczy uśmieszek wystarczy? Strasznie biednie też wygląda sytuacja z dziennikarką, która ma chyba robić za kolejnego z głównych bohaterów, a jest kompletną kretynką. Motywy strasznie oklepane i nieciekawe, anime robione jakby na siłę. Czerpie z różnych serii, a i tak jest miejscami na prawdę debilne. Słabo wypadł ten 1 odcinek i nie zachęcił mnie to dalszego oglądania, nie warto.

Little hell.
Ostatnio zmieniony przez Twitch 03-01-2013, 12:59, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14