Tenchi.pl Strona Główna » Manga i anime » Manga i anime w ogóle » Manga » Naruto: dyskusja wspólna i ogólna

Naruto: dyskusja wspólna i ogólna
 Rozpoczęty przez *Lorgan, 13-02-2009, 14:37
 Otwarty przez Lorgan, 28-03-2016, 20:50

189 odpowiedzi w tym temacie
»Kimen   #51 
Zealota

Poziom: Keihai
Ja się zastanawiam, czy Saske przeżył walkę z kage, czy Madara będzie go jakoś wskrzeszał. Team Falcon nie wie co robić i teraz raczej nie będzie przeszkadzać.
Coyote napisał/a:
Teraz szykuje się walka Kisame i uważam, że pora na to jest znakomita.

Myślę, że Kisame pokona Kiler Bee i Naruto zostanie ostatnią nadzieją ludzkości :D

Profil PW Email

»Kimen   #52 
Zealota

Poziom: Keihai
Szykuje się walka Madary i Danzo >D Jak myślicie, kto wygra?

Profil PW Email

^Coyote   #53 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
To jasne, że wygra Madara ;) Danzo p[ewnie ucieknie z podkulonym ogonem, albo przybędzie ktoś jeszcze i walka zostanie przerwana. Tak myślę.

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

*Lorgan   #54 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Walka Sasuke z Naruto została odłożona w czasie. Zastanowiły mnie słowa, które wtedy padły: "jeśli będziemy walczyć, obaj zginiemy". Czy tak właśnie skończy się manga? Śmierć głównego bohatera byłaby czymś mocnym - niezależnie już od tego, czy wcześniej nawróci w imię przyjaźni jakichś zatwardziałych kryminalistów, czy nie...

Tak, Tsunade się obudziła i Kakasz stracił szansę na zostanie Hokage (trochę szkoda). Ostatecznie stanęło na tym, że nikt nie przejął tytułu po niedysponowanej sanince: Danzo nie został oficjalnie zaprzysiężony... czy mianowany. Konoha może w tym momencie zmienić swój stosunek do nadchodzącej wojny. Zmiana szefa, to zawsze spore zamieszanie :DD

Pozdrawiam.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW

»Kalamir   #55 
Yami

Ja się najbardziej cieszę z Kisame :D wiedziałem, że nie mogli go tak zabic w frajerski sposób. Nie kolesia, który może być najpotężniejszych typem w Akatsuki :D czekam szczególnie na pokaz jego możliwości. Za każdym razem widzimy jak jest przez coś ograniczony. Niech da wreszcie czadu!

Profil PW

^Coyote   #56 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
Kalamir napisał/a:
wiedziałem, że nie mogli go tak zabic w frajerski sposób

Myślę podobnie. Gdyby Kisame został zdradzony przez własny miecz , byłby to jeden z najgłupszych motywów. K.B. mnie wkurza i z niecierpliwością czekam na rewanż. Rekin tym razem pożre pszczołę :box:

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Twitch   #57 
Yami

Poziom: Wakamusha
Mi się wydaje, że Killer Bee nie jest aż tak głupi i jednak zdążył się zorientować o obecności Kisame. Co więcej wydaje mi się, że teraz, w czasie spotkania i wspólnych treningów z Naruto stoczą z nim walkę i na dobre go pokonają ;)

Little hell.

Profil PW

^Genkaku   #58 
Tyran
Bald Prince of Crime

Stopień: Senshu
Też właśnie tak myślałem Twitch. W sumie będą teraz z nim sami odcięci na jakiejś wyspie. Z drugiej strony wyspa otoczona wodą to nie jest zbyt dobre miejsce do walki z Kisame :)

Profil PW Email

»Twitch   #59 
Yami

Poziom: Wakamusha
KillerBee odmówił trenowania Naruto, ciekaw jestem dlaczego? Czy chodzi o to, że sam ma do tego dojść, czy wiąże się z tym coś jeszcze? Ogólnie zapowiada się teraz interesująco. Czy ten ,,zły" Naruto będzie walczył, czy tylko gadał? Chyba dobrze dedukuję, że jest to w rzeczywistości Kyuubi?

Little hell.

Profil PW

^Genkaku   #60 
Tyran
Bald Prince of Crime

Stopień: Senshu
Nie jestem pewien czy do końca odmówił. O ile dobrze zrozumiałem to dał mu wskazówkę z tym przywitaniem. Może chce zobaczyć jak Naruto sobie poradzi.

Profil PW Email

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 9