Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Kuroshitsuji II w lipcu 2010
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 01-02-2010, 16:42

7 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu

Na oficjalnej stronie "Kuroshitsuji" potwierdzono powstanie "Kuroshitsuji II". Sequel zadebiutuje pierwszymi odcinkami w lipcu 2010. Dla niewtajemniczonych przypominam, że Kuroshitsuji to anime emitowane w japońskiej telewizji od października 2008 do marca 2009. Głównym bohaterem jest lokaj Sebastian Michaels i jego dwunastoletni Pan - Ciel. Sebastian nie jest zwykłym pracownikiem - posiada on rozległa wiedzę, charyzmę, zna sztuki walki, posiada setki talentów. No i co najważniejsze... jest demonem z piekła, który za cenę duszy Ciela, eliminuje wszystkich jego wrogów. Ciel, może ma dwanaście lat, ale na serio miał ciężkie życie. A trzeba przyznać, Sebastian jest piekielnie dobrym lokajem.

Ostatnio zmieniony przez Kalamir 01-02-2010, 22:48, w całości zmieniany 3 razy  

Profil PW

*Lorgan   #2 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou
Spoiler:

...ale Sebastian już zabił Ciela... Na czym ma polegać ta kontynuacja? :|

Pzdr.

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

»Kalamir   #3 
Yami

Lorgan, nowy pan i nowy lokaj.

Profil PW

*Lorgan   #4 
Administrator
Exceeder

Uuuuu... to zmienia postać rzeczy :DD Ciekawe, czy jakieś postaci się powtórzą. Może poznamy nowe anioły? Jestem bardzo podekscytowany. Z pewnością będę zasysał na bieżąco (przynajmniej pierwsze odcinki).

Pzdr.

»Irinn   #5 
Agent

Poziom: Keihai
Na stronie poświęconej anime pojawiło się promo drugiej serii Kuroshitsuji. Oto wersja z angielskimi napisami:
Promotional Video
Ostatnio zmieniony przez Irinn 15-04-2010, 21:49, w całości zmieniany 1 raz  

Profil PW WWW

*Lorgan   #6 
Administrator
Exceeder

Gdybym dostał do przeczytania sam tekst napisów, jedynie przez imiona i nazwiska mógłbym stwierdzić, że nie chodzi o pierwszą serię Kuroshitsuji. Autorzy jak widać w ogóle się nie wysilili i zwyczajnie "odgrzali kotleta". Po tak mało nowatorskim Promo mogę napisać z całą stanowczością, że nie sięgnę po to anime.

Pozdrawiam.

^Curse   #7 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
Kolejny news (może bardziej istotny dla fanów jrocka): jako opening serii zostanie wykorzystany kawałek z najnowszego singla grupy the Gazette, SHIVER.
Z mojej strony powiem tyle, że skusi mnie to do obejrzenia przynajmniej pierwszego odcinka ;)

Profil PW Email

»Naoko   #8 
Zealota

Poziom: Wakamusha
Stopień: Gunjin
Jestem po obejrzeniu pierwzego odcinka i tak sobie myślę, że będę oglądać dalej ^^

Cytat:
jako opening serii zostanie wykorzystany kawałek z najnowszego singla grupy the Gazette, SHIVER. Z mojej strony powiem tyle, że skusi mnie to do obejrzenia przynajmniej pierwszego odcinka

Opening taki sobie wyszedł, chociaż może ja po prostu się nie znam, albo wynika to z tego, że tylko jedną piosnkę Gazette toleruję ^^

Cytat:
Po tak mało nowatorskim Promo mogę napisać z całą stanowczością, że nie sięgnę po to anime.

Daj im szansę ^^

Pozdrawiam

Za lekceważenie prawdziwej urody, tej nieopisanej przez zwykłe zwierciadło
Zgromieni przez lepszą, aż łzy z gniewu trwonią
W sedno trafiło stare porzekadło
Mądrość, nie seksapil jest straszliwszą bronią.

Profil PW WWW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13