21 sierpnia w Japonii wyszły DVD oraz Blue-ray z 3 i 4 odcinkiem „Lost Canvas” My zaś możemy delektować się pierwszymi releasami od grupy Aoi. Nareszcie dochodzi do starcia pomiędzy siłami Hadesa a obrońcami Ateny. Powracają zwiadowcy którzy niosą wiadomości o śmierci i totalnym zniszczeniu. Sainci zostają zmuszeni do szybkiego działania.
DOWNLOAD
Spektakularne walki oraz śliczna oprawa graficzna to największe atuty ten długo oczekiwanej produkcji.
Ostatnio zmieniony przez Kalamir 05-12-2009, 15:51, w całości zmieniany 5 razy
Czy release grupy Aoi jest warty ściągania, czy lepiej może poczekać na jakichś solidniejszych subberów? Wybaczcie głupie pytanie, ale słabo się na tym znam Nie chcę tracić czasu na ściąganie kilku wresji tego samego anime ..
"No somos tan malos como se dice..." "Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."
Ściągnąłem te odcinki i było warto. Jakość jest naprawdę dobra no i nie zauważyłem niczego złego w napisach. Lost Canvas różni się od normalnego Saint Seiya. Może świat jest podobny, ale walki i cała reszta jest inna. Wszystkie zmiany są (a jakże) na plus
"No somos tan malos como se dice..." "Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."