Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

"Saint Seiya: Lost Canvas" premiera 3 i 4 OAV
 Rozpoczęty przez »Kalamir, 29-08-2009, 14:19
 Przesunięty przez Lorgan, 29-08-2009, 23:54

4 odpowiedzi w tym temacie
»Kalamir   #1 
Yami

Poziom: Genshu
21 sierpnia w Japonii wyszły DVD oraz Blue-ray z 3 i 4 odcinkiem „Lost Canvas” My zaś możemy delektować się pierwszymi releasami od grupy Aoi. Nareszcie dochodzi do starcia pomiędzy siłami Hadesa a obrońcami Ateny. Powracają zwiadowcy którzy niosą wiadomości o śmierci i totalnym zniszczeniu. Sainci zostają zmuszeni do szybkiego działania.
DOWNLOAD
Spektakularne walki oraz śliczna oprawa graficzna to największe atuty ten długo oczekiwanej produkcji.
Ostatnio zmieniony przez Kalamir 05-12-2009, 15:51, w całości zmieniany 5 razy  

Profil PW

^Coyote   #2 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
Czy release grupy Aoi jest warty ściągania, czy lepiej może poczekać na jakichś solidniejszych subberów? Wybaczcie głupie pytanie, ale słabo się na tym znam ;/ Nie chcę tracić czasu na ściąganie kilku wresji tego samego anime .. :oops:

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Kalamir   #3 
Yami

Pomijając fakt, że COSMO tłumaczą jako Cosmos to obraz i sama jakość subu jest spoko. Możesz ściągać.

Profil PW

^Coyote   #4 
Komandor

Stopień: Shinobi Bushou
Ściągnąłem te odcinki i było warto. Jakość jest naprawdę dobra no i nie zauważyłem niczego złego w napisach. Lost Canvas różni się od normalnego Saint Seiya. Może świat jest podobny, ale walki i cała reszta jest inna. Wszystkie zmiany są (a jakże) na plus ;)

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Kalamir   #5 
Yami

Coyote napisał/a:
Może świat jest podobny
świat jest ten sam ^^ tyle tylko że klasyczne SS dzieje sie w latach '70 XX wieku a LC 250 lat wcześniej ^^

Jeżeli serio ci się podoba to przeczytaj kilka rozdziałów mangi. Według mnie jest świetna.

Profil PW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 14