Tenchi PBF   »    Rekrutacja    Generator    Punktacja    Spis treści    Mapa    Logowanie »    Rejestracja

Premiera Afro Samurai: Resurrection
 Rozpoczęty przez *Lorgan, 24-01-2009, 12:04

4 odpowiedzi w tym temacie
*Lorgan   #1 
Administrator
Exceeder

Poziom: Joutei
Stopień: Taichou

Jutro, na antenie Spike TV odbędzie się premiera filmu kinowego Afro Samurai. Ma on trwać okołu dwóch godzin i zawierać rozwinięcie fabuły pięcioodcinkowego serialu.

Kiedy główny bohater pomścił swego ojca, wszystko wskazywało na to, że wreszcie odnalazł spokój. Okazuje się jednak, że przeszłość nie do końca o nim zapomniała. Odwiedza go więc pod postacią pięknej i niebezpiecznej kobiety, która szuka zemsty za wszystkich, których Afro Samurai rozgromił na swojej drodze ku opasce najlepszego...

Hit dirt, shake tree, split sky, part sea.

Poprawna polszczyzna | Wiedza dla ludu | Odpowiedź na Twoje pytanie

Profil PW Email WWW Skype

Bunio   #2 

Powiem szczerze, że z niecierpliwością czekam na ten film. Seria TV przypadła mi do gustu i mam nadzieję, że będzie tak samo z tym filmem.

pzdr.

Profil PW Email

^Coyote   #3 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
Ja też z chęcią obejrzę wersję kinową. Wie ktoś może, czy w Polsce planuje się wydanie DVD? Wolałbym mieć oryginał na półce niż pirata na dysku..

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

»Altor   #4 
Yami

Poziom: Wakamusha
Piękny przykład Ironii :P Ja chyba jednak odpuszczę sobie na razie to anime ^^ mam trochę rzeczy do roboty ;)

Bellum lumpus cave humanum.

Profil PW Email

^Coyote   #5 
Komandor

Poziom: Genshu
Stopień: Shinobi Bushou
Altor napisał/a:
Piękny przykład Ironii :P

Trochę wkurza mnie już to, że w Polsce nie wydaje się niczego nowego.. Czy to tak ciężko dla dużej firmy wykupić licencję na anime? Filmów jest przecież od groma i nikt nie robi z nimi problemów. Myślę, że znalazłoby się u nas chętnych na takie towary. Choćby i w samym Krakowie..

"No somos tan malos como se dice..."
"Nie jesteśmy tacy źli jak się o nas mówi..."

Profil PW Email WWW

Odpowiedz  Dodaj temat do ulubionych

Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12